2777
2789
عنوان

موی سر مناسب با شئونات اسلامی یعنی چی😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 28 پست
پارسال مدرسه ما از ۱۰۰نفر ۲تاشم حجاب کامل نبود یه چیزی نوشتن

حالا بخاطر اینکه شناسنامه باید عکسدار کنم و ۶ تا قطعه عکس بدم باید موهامو کوتاه کنم که یوقت اقااا با دیدن اقاااا تحریک نشه😑

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

پارسال مدرسه ما از ۱۰۰نفر ۲تاشم حجاب کامل نبود یه چیزی نوشتن

حالا بخاطر اینکه شناسنامه باید عکسدار کنم و ۶ تا قطعه عکس بدم باید موهامو کوتاه کنم که یوقت اقااا با دیدن اقاااا تحریک نشه😑

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تو مدرسه های پسرای دانش آموز متوسطه با هر مدل مویی و هر تیشرت و شلواری میرن بچه نیستن که یونیفورم بپوشن من ک اینطور دیدم و مدل مو باید یه شکل هایی فشنی نباشه .

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

والا تو مدرسه های پسرای دانش آموز متوسطه با هر مدل مویی و هر تیشرت و شلواری میرن بچه نیستن که یونیفو ...

اخه عجب گیری کردیم نوشته لباس گشاد یا تنگ نباشه من هرچی دارم کارگو و بگ عه خب یه چیزی بگید بپوشیم اه😐😐باید همه چیمون طبق میل اقا مدیر باشه تا یوقتتت بدش نیادددد😔💗

برو اتو بکش صاف بشه مثل موی مختار یاکراتین کن

ملت ا خداشونه موهاشون فر باشه به جهنم یکم کوتاه میکنم میرم عکاسی بره🤡😂

حالا بخاطر اینکه شناسنامه باید عکسدار کنم و ۶ تا قطعه عکس بدم باید موهامو کوتاه کنم که یوقت اقااا با ...

می تونی همون جلو رو صاف کنی و محکم از پشت ببندی عکست بگیری .سر تحریک نیست میگه مثلا باید مرتب باشه و رسمی .تیپ رسمی واسه جاهایی مثل مدرسه و ...باید باشه نباشه جالب نیست

اخه عجب گیری کردیم نوشته لباس گشاد یا تنگ نباشه من هرچی دارم کارگو و بگ عه خب یه چیزی بگید بپوشیم اه ...

شما مگه نمیری درس بخونی اونجا ؟؟ گردش و تفریح نمیرین که همه مثل شما هستن مثلا کساییکه همشون سربازن همه یه یونیفورم دارن مگر اینکه درجه شون فرق کنه همه یونیفورم میپوشن شما باید یه لباسهایی عرف بپوشی مثل همه پسرها ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

می تونی همون جلو رو صاف کنی و محکم از پشت ببندی عکست بگیری .سر تحریک نیست میگه مثلا باید مرتب باشه و ...

متاسفانه نمیتونم باید کوتاه کنم چون شنبه باید حضوری با پدرم برم بدبختی دم سفر باید کوتاه کنم و ممکنه عکسام خوب نشه هق :(((

میخواستم اخر شهریور کوتاه کنم

ملت ا خداشونه موهاشون فر باشه به جهنم یکم کوتاه میکنم میرم عکاسی بره🤡😂

خدا رو شکر کن دهه هفتادی نیستی اون زمان اگه با موی بلند می رفتی مدرسه وسط سرت زمین فوتبال درست می کردن که تا ته بری بتراشی،هر تحقیری می کردند.واسه دخترها هم سیبیل ها چک می کردن اگه سیبیل نداشت می گفتن کو سیبیلت

خدا رو شکر کن دهه هفتادی نیستی اون زمان اگه با موی بلند می رفتی مدرسه وسط سرت زمین فوتبال درست می کر ...

اخه مسئله ای ندارم ازین ناراحتم که شنبه میرم مدرسه میگن موهات باید کوتاه باشه همین شنبه میخوام برم سفر میترسم تو عکسا خوب در نیام🙁