2777
2789
عنوان

خاله ام تمام حقوقش رو میده به دیگران خیلی عصابم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 38 پست
میخواست بخره به خونه ۶۰ متری می‌تونست بخره

خواهر من خونه رو ساخت یک طبقه داده داداشم گفته بهش هروقت لازم داشتمش سه ماه جلوتر بهت میگم باید خالی کنی ،داداشم قبول کرده و نصف پدل پیش بقیه واحدا رو داده والان ۵ساله نشسته ،اینجور ی هم لطف و کمک کرد هم حقش ضایع نمیشه

انگار یه جورایی دایی هات قِلِقِ خاله ات دستشون اومده بوده و هی میرفتن ننه من غریبم بازی در می اٌوردن و خودشونو میزدن به بیچارگی تا خاله ات بهشون پول بده ، سرش کلاه گذاشتن

میشه برای اینکه همسرم یه کار خوب داشته باشه و خونه بخریم یه صلوات بفرستی   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من خونه رو ساخت یک طبقه داده داداشم گفته بهش هروقت لازم داشتمش سه ماه جلوتر بهت میگم باید خالی ...

دایی من خودش باید یواشکی به خالم پول پس بده 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

انگار یه جورایی دایی هات قِلِقِ خاله ات دستشون اومده بوده و هی میرفتن ننه من غریبم بازی در می اٌوردن ...

اره دقیقااااا 

خالم خیلی ساده هست کلا همه چیزو می‌بخشه ، من میرفتم کارگاهش یه سوزن جابه جا میکردم سریع برام پول کارت به کارت میکرد می‌گفت کار کردی 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

لطف شماست🥰بهش میگم برو سر کار (کارگاهش رو داره جمع می‌کنه پول لازمه)منم می‌خوام برم سرکار باهم دیگه ...

باریکلا چه دختر گل و عاقلی به به ... ببین چجوری میتونی دلش رو بدست بیاری گناه داره خدا از اینجور داداش ها و دایی ها نگذره ولی شما آنقدر گلی حتما کنارش بمون و بهش روحیه بده آدم تو این شرایط بغرنج کسی کنارش داشته باشه حتی از خودش کوچکتر اشتباهات جبران ناپذیر نمیکنه ایشالله که هردوتون سلامت و خوشوقت و زنده باشین 🌺🌺🌺🌺

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

باریکلا چه دختر گل و عاقلی به به ... ببین چجوری میتونی دلش رو بدست بیاری گناه داره خدا از اینجور داد ...

ممنونم از دعای خوبتون ❤️

ممنونم از دعای خوبتون ❤️

دورت بگردم گل عزیزی     

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

دورت بگردم گل عزیزی

خدا نکنه❤️