2777
2789
نه اصلا نمیشه انتقالی گرفت حتی با ازدواج هم کلی شرط عجیب داره که تقریبا ناممکنه،میگن درآمدش ۱۰۰وخورد ...

نظر من اینه خودتو توی هیچ تعهد و گرفتاریی نندازی

چون اینده نامشخصه

همیشه یه کار کن که دستت باز باشه برای زندگی توی اینده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

مجبوری بگیری که دیگه ادامه تعهد بیوفته مرکز استان

به نظر من به رشته های دیگه هم فکر کن 

دندون عالیه ولی تعهدی خودش دنیایی از دردسره 

پزشکی هم واقعا به نظر من معایبش از مزایاش بیشتره 

این دو مد نظرته فقط یا نه 

اگه نه به رشته های خوب دیگه هم فکر کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نظر من اینه خودتو توی هیچ تعهد و گرفتاریی نندازیچون اینده نامشخصههمیشه یه کار کن که دستت باز باشه بر ...

حرف تون کاملا درسته

مرسی عزیزم برای راهنمایی تون❤️

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

به نظر من به رشته های دیگه هم فکر کن دندون عالیه ولی تعهدی خودش دنیایی از دردسره پزشکی هم واقعا به ن ...

هدفم فقط این دوتاست

من پزشکی می خونم

تعهدی اصلا خوب نیست.پزشکی پردیس از روزانه هم بهتره

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

من پزشکی می خونمتعهدی اصلا خوب نیست.پزشکی پردیس از روزانه هم بهتره

تعهدی دندون رو نزنم؟انقدر خوبی و بدی گفتن واقعا مغزم هنگ کرده 😞پزشکی رو اصفهان یا جندی شاپور درنظر بگیرید

تعهدی دندون رو نزنم؟انقدر خوبی و بدی گفتن واقعا مغزم هنگ کرده 😞پزشکی رو اصفهان یا جندی شاپور درنظر ...

عزیزم ببین من کامل بخوام توضیح بدم خودم پزشکی شیراز می خونم ورودی ۴۰۲ هستم.انقدر این روزا گفتن برید دندون و...که والا خودمم رفتم یه تحقیق بیشتری کردم‌.دندون کار عملی زیاد داره عملا کار مکانیکی هست دختر عموی من دندانپزشک هست اگر بخوای درخواست دوستی بده آیدی بدم باهاش حرف بزنی تازه از طرح فارغ شده راست و دروغش رو نمی دونم ولی به من گفت باید بری توو کلینیک های بقیه کار کنی و حداقل ماهی ۷۰ داری تا برسه به ۹۰ اونم اگر هر روز هفته کار کنی.دختر عموی دیگه ام پزشکی اینترن هست یه خواستگار ۳۱ ساله دندانپزشک داشت می گفت مطب داشته ماهی ۱۵۰ تا ۲۰۰ درآمدش بوده.اوکی اصلا دندون زودتر به درآمد میرسی هیچ حرفی نیست اما اینم در نظر بگیر چقدر کار مکانیکی داره پزشکی ۴ سال به خاطر تخصص دیرتر به درآمد میرسه ولی از اون طرف کلی تخصص داره که هیچ کار فیزیکی نداری.تخصص هایی مثل چشم ent رادیولوژی پوست و مو حتی پاتولوژی حتی کشیک آنچنانی هم نداره.دختر داییم متخصص چشم هست ۳۴ سالشه والا اونم ماهی حداقل ۱۵۰ درآمدشه هیچ خستگی بدنی هم نداره.

بله قبول دارم تعهدی پزشکی اصلا خوب نیست ولی تعهدی دندون که بدتره توو یه شهر دورافتاده چند سال کار کنی خب همون چند سال رو می تونی تخصص بخونی.

به نظر من تعهدی به درد نمی خوره...۷ سال دیگه واقعا نباید آدم خودش رو بذاره توو ریسک...

دوست صمیمی داداشمم اتفاقا متخصص جراحی لثه هست اونم اگر بخوای آیدیش هست.

بله پزشکی دیرتر به درآمد میرسه درسای تئوری پزشکی بیشتر از دندونه ولی از اون طرف عملی دندون هم همچین راحت نیسن عمر مفید دندونپزشک هم دیگه خودشون میگن نهایت ۱۵ سال ولی پزشکی ته نداره

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

تعهدی دندون رو نزنم؟انقدر خوبی و بدی گفتن واقعا مغزم هنگ کرده 😞پزشکی رو اصفهان یا جندی شاپور درنظر ...

من نمی دونستم دوست صمیمی خودم خواهرشوهرش دندانپزشکه تازه همین دیروز متوجه شدم به من گفت درآمد تخصص پزشکی بیشتره(دروغ چرا من خودم می خواستم به خاطر این جو دندون تغییر رشته بدم) یه حساب کتاب ساده هم بکنی آلان ویزیت شده ۵۰۰ هزارتومن خب یه پزشک دیگه حداقل ۱۰ تا رو که می بینه کم کم ۱۲۰ تومن درآمدشه اگر جراحی های ساده ای مثل لیزیک توو چشم پزشکی یا...انجام نده.خدایی خودت برو مطب دندانپزشکی که به تازگی مطب زده خب اونم باید جا بیوفته مخصوصا توو کار های عملی مردم دیگه میرن دنبال باتجربه ولی به نظر من پزشک هرچقدر بدبخت باشه اون ۱۰ تا رو که ویزیت می کنه.برو اصلا مطب یه متخصص چشم پوست و مو یا ent حتی زنان که جوون هست سن ۳۴ تا ۳۶ داره دنبال کن ماشالله اینترنت هم که ریخته هرشهری باشی منم می تونم راهنماییت کنم.داداشم تخصص چشم تهران می خونه

این توضیحات رو ندادم بگم پزشکی از دندون بهتره ولی به نظر من علاقه هست و معیار های خودت...ولی تعهدی کلا خوب نیست در هر رشته ای

وقتی از دندون میگم شرایطش چیه میگن تو حسادت می کنی و...

من خودم رتبه ۴۶۹ منطقه ۲ بودم عین آب خوردن هم دندون میاوردم دروغ نمیگم گاهی با این جوی که میدن با خودم میگم کاش رفته بودم دندون ولی وقتی میرم کارهاشون رو می بینم پشیمون میشم چون من آدم کار عملی نبودم بعدشم یعنی رتبه های دو رقمی و کلا تاپ خب من شیراز می خونم کلی رتبه های بهتر از منم هستن همین دوست صمیمیم(۲۴سالشه) والا من نمی دونستم خواهرشوهرش دندانپزشکه چرا اون نرفت دندون ؟رتبه اش هم از من بهتر بود

خب هرکس باید معیار هاش بذاره وسط انتخاب کنه...

موفق باشی قشنگم.

آیدی خواستی بگو بهت بدم

نه اصلا نمیشه انتقالی گرفت حتی با ازدواج هم کلی شرط عجیب داره که تقریبا ناممکنه،میگن درآمدش ۱۰۰وخورد ...

ببین یه چیزی بپرس ببین اگه تعهد داشته باشی نمیتونی همزمان تو ساعات غیر کاری خودت مطب بزنی؟ اتفاقا این شرایط برا یه شهر کوچیک عالیه ینی درواقع مطب زدن تو شهر کوچیک خیلی خوبه درسته همه فک میکنن بده ولی برعکس چون رقیبی نداری خیلی کار آدم میگیره اگه این مدلی باشه عالیه چون دندون واقعا خیلی زود بازده تره نسبت به پزشکی البته به شرطی که حال آدم بهم نخوره از دندون درست کردن و اینا😅 و یا اینکه رویای پزشکی نداشته باشی اگه بیشتر مبحث مالی مدنظرته پرس و جو کن اگه تونستی همزمان خودت هم تو همون شهر مطب داشته باشی تو شیفت دوم عالی میشه ولی اگه نه خب در اون صورت پزشکی شاید به نفع تر باشه چون با حساب دوران تعهد برا دندون ۱۵ سال و خوردی گیری برا پزشکی تا تخصص ۱۵ سال اگه نتونی تو دوران تعهدت مطب بزنی شاید نصرفه چون بعد از ۱۵ سال تو با دندون تعهدی تازه میخوای مطب بزنی درصورتی که با پزشکی بعد از ۱۵ سال متخصصی و از طرفی مدرکت هم آزاده

وقتی از دندون میگم شرایطش چیه میگن تو حسادت می کنی و...من خودم رتبه ۴۶۹ منطقه ۲ بودم عین آب خوردن هم ...

وااای خداروشکر که شما رو سرراهم قرار داد❤️با توضیحات تون قطعا دیگه فکر اونم نمیکنم مرسی عزیزم اینقدر خوب و جامع توضیح دادین که دیگه هیچ سوالی نمیمونه که آیدی بخوام❤️❤️متاسفانه جو اینطور شده و کسی خیلی واقعیت رو نمیگه🥺گلم خیلی لطف کردین انشاالله که همیشه سلامت و موفق باشید❤️❤️

ببین یه چیزی بپرس ببین اگه تعهد داشته باشی نمیتونی همزمان تو ساعات غیر کاری خودت مطب بزنی؟ اتفاقا ای ...

عزیزم حین تعهد میشه کلینیک زد ولی من شهر دیگه نمیتونم چون خانوادم مرکز استان هستن فقط اونجارو همراهی میکنن همین سخته برام و تعهدی نمیزنم دیگه چون همونجور هم که شما فرمودین همزمان که تعهد دندون تموم شه میتونم یک پزشک متخصص باشم که طرح رو هم رفتم و این خیلی بهتره،متاسفانه توی بحث انتخاب رشته اینقدر بین این دورشته نظرات متفاوت هست که کسی خیلی واقعیت رو نمیگه بجز یکسری که واقعا لطف میکنن و دلسوزانه جواب میدن،طبق همین صحبت ها گفتم تعهدی رو دیگه نزنم و مرسی از راهنمایی شما و وقتی که گذاشتید❤️ایشالا که همیشه سلامت و بهترین باشید😍

وااای خداروشکر که شما رو سرراهم قرار داد❤️با توضیحات تون قطعا دیگه فکر اونم نمیکنم مرسی عزیزم اینقدر ...

قربونت عزیزم😊😊🥰🥰

راستی اینم تاکید کنم پزشکی پردیس از روزانه هم بهتره...

گرچه اگه کسی بهم نگه چون خودت پردیس می خونی😂نه من روزانه می خونم ولی پردیس بهتره