عزیزم ببین من کامل بخوام توضیح بدم خودم پزشکی شیراز می خونم ورودی ۴۰۲ هستم.انقدر این روزا گفتن برید دندون و...که والا خودمم رفتم یه تحقیق بیشتری کردم.دندون کار عملی زیاد داره عملا کار مکانیکی هست دختر عموی من دندانپزشک هست اگر بخوای درخواست دوستی بده آیدی بدم باهاش حرف بزنی تازه از طرح فارغ شده راست و دروغش رو نمی دونم ولی به من گفت باید بری توو کلینیک های بقیه کار کنی و حداقل ماهی ۷۰ داری تا برسه به ۹۰ اونم اگر هر روز هفته کار کنی.دختر عموی دیگه ام پزشکی اینترن هست یه خواستگار ۳۱ ساله دندانپزشک داشت می گفت مطب داشته ماهی ۱۵۰ تا ۲۰۰ درآمدش بوده.اوکی اصلا دندون زودتر به درآمد میرسی هیچ حرفی نیست اما اینم در نظر بگیر چقدر کار مکانیکی داره پزشکی ۴ سال به خاطر تخصص دیرتر به درآمد میرسه ولی از اون طرف کلی تخصص داره که هیچ کار فیزیکی نداری.تخصص هایی مثل چشم ent رادیولوژی پوست و مو حتی پاتولوژی حتی کشیک آنچنانی هم نداره.دختر داییم متخصص چشم هست ۳۴ سالشه والا اونم ماهی حداقل ۱۵۰ درآمدشه هیچ خستگی بدنی هم نداره.
بله قبول دارم تعهدی پزشکی اصلا خوب نیست ولی تعهدی دندون که بدتره توو یه شهر دورافتاده چند سال کار کنی خب همون چند سال رو می تونی تخصص بخونی.
به نظر من تعهدی به درد نمی خوره...۷ سال دیگه واقعا نباید آدم خودش رو بذاره توو ریسک...
دوست صمیمی داداشمم اتفاقا متخصص جراحی لثه هست اونم اگر بخوای آیدیش هست.
بله پزشکی دیرتر به درآمد میرسه درسای تئوری پزشکی بیشتر از دندونه ولی از اون طرف عملی دندون هم همچین راحت نیسن عمر مفید دندونپزشک هم دیگه خودشون میگن نهایت ۱۵ سال ولی پزشکی ته نداره