2777
2789
عنوان

دلم یه داداش بزرگ میخواد

93 بازدید | 14 پست

حامی 

پایه 

باحال 

داداش کوچیک دارم ولی داداش بزرگ میخام خیلی وقته تو فکرشم ...🌝

بیاین از بدی های داداش بزرگ داشتن بگین منصرف شم

هم کلاسی هم قبلا تعریف میکردن از خوبی های داداش بزرگ منم میخام 

اصلا خواهر برادر کوچیک مصیبته 

منم میخام ته تغاری باشم خو ....

همه نازمو بکشن 

بچه اول بودن خیلی خیلییییییی بدههههه🫠🫠🫠

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

منم بچه اولم

دختری یا پسر ؟

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داداش بزرگ دارم ولی اصلا نه حامی نه اتفاق خاصیه تو زندگیمون بدم نیستا ولی خوبیم نداره درکل کاملااا خنثی اصن انگار نیس خواهرامو بیشتر دوس دارم باز یه درددلی میکنیم یه بیرونی میریم باهم

نترس داداشت بشه چهارده سالش یهو دو متر میشه طوری که یادت میره تو بزرگتر بودی

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
من داداش بزرگ دارم ولی اصلا نه حامی نه اتفاق خاصیه تو زندگیمون بدم نیستا ولی خوبیم نداره درکل کاملاا ...

بدیش اینه خواهر هم ندارم 

هعف 

این چه زندگیه؟

😂😂

اه

داداشم بچه بود موهاش بزرگ بود میبافتم لاک میزدم

آخه دلم آبجی میخواست آخرین تلاشام برای قانع کردن مامانم بود که واسم آبجی بیاره😂

نترس داداشت بشه چهارده سالش یهو دو متر میشه طوری که یادت میره تو بزرگتر بودی

😂😂😂😂

من سه تا خواهر دارم و داداش بزرگتر ندارم انقد کمبودشو احساس میکنمممم که نگو حسرتشو دارم:)ازین داداشا ...

نگو دلم خواست هم آبجی هم داداش بزرگ