2777
2789
عنوان

بچه ها لطفان یکم ارومم کنید

103 بازدید | 14 پست

من با نامزدم اومدم تهران میخوام برای همیشه اینجا بمونم چون اگ یادتون باشه تاپیک زدم مادرش چیا گفت برام بعدش مادر و پدر من این مضوع رو فهمیدن.  میخواستن طلاقمو بگیرن من نامزدم بدونه اطلاع پدرش و مادرش یه خونه تو تهران اپارتمان خریده بود الان اومدیم اینجا تصمیم گرفتم بمونم اینجا زندگیمو شروع کنم نظر شما چیه؟؟؟لطفان راهنماییم کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیک قبلیت و خوندم فقط می تونم بگم خیلی خیلی کور کورانه داری تصمیم می گیری 

وقتی جلوی خودت گفته می خواد طلاقت بده بخاطر مادرش یعنی عملا گفته نمی خواند همچنین که گفتی خودش گفته به زور اومدم خواستگاری 

به نظرم اشتباه کردی و خیلی زود تصمیم گرفتی

کاربری دست دو نفر هستش ❤️

اگه عقد رسمی کردی و مهر داری، حداقلش بهتره

وگرنه که اصلا نباید بری

با ای کارت داری خودت رو بی پشتوانه می کنی

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

از اون همه حرفی که بهت زده فقط این یه جمله رو متوجه شدی و رفت تو ذهنت؟

نه من فکر کردم خیلی ام فکر کردم گفت مامانم میگ من راضی نیستم و. اینا گفتم که تو چی گفتی گفت من به مامانم گفتم بمیرممم چنین کاری نمیکنم 

درسته ولی بهم گفت مادرم حرفش اینه ولی من نمیخوام

نمیخواست باید مرد و مردونه جلو مامانش وا میستاد و میگفت زنمه دوسش دارم میخوام باهاش زندگی کنم طلاقشم نمیدم سر موعد،عروسیم میگرفتین و میرفتین سر خونه و زندگیتون

الان تورو برداشته یواشکی آورده اینجا ک چی؟تا کی میخواین دزدکی زن و شوهر باشین؟؟؟

پاشو برگرد برو پیش مامان و بابات 

نمیخواست باید مرد و مردونه جلو مامانش وا میستاد و میگفت زنمه دوسش دارم میخوام باهاش زندگی کنم طلاقشم ...

اخه به مادرش گفته من بمیرممم چنین کاری نمیکنم من میخوامش انتخابم بوده برای همینه مادرش گفته اقت میکنم

اخه به مادرش گفته من بمیرممم چنین کاری نمیکنم من میخوامش انتخابم بوده برای همینه مادرش گفته اقت میکن ...

عزیزم حالت خوب نیستاااااا

اگ میخوادت یواشکی زندگی کردن چیه؟؟؟عروسی میگرفت بعد میومدین سر خونه و زندگیتون

الان ازون ور میره ب مامانش میگه من ب حرفت گوش دادم و طلاق دادم ببین چ پسر خوبیم

عزیزم حالت خوب نیستاااااااگ میخوادت یواشکی زندگی کردن چیه؟؟؟عروسی میگرفت بعد میومدین سر خونه و زندگی ...

خب قرار نیس عروسی نگیره عروسی رو همین جا میگیریم همه رم دعوت میکنیم خواستن بیان نخپاستن نیان این نظر شوهرمه