2777
2789

تاپیک قبلی میگن ۶۰ تومن حقوقشونه شیفت ۸ ساعته 😂😂😂 الان منی که دانشجوی پزشکیم دلم خواست برم پرستاری بخونم چی میگین این امارو از کجا میارین خود پزشک طرحی ۳۰ تومن میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش الکیه پرستار با سابقه هم ۶۰ تومن نمیگیره😂

من علاوه بر خودم همه دوستامم دانشجو پزشکین دوست پسرمم درسش تموم شده طرحه ۳۰ تومن میگیره حالا پزشکه چه بریه پرستار

اگه انقدر بود که آمار مهاجرت تو پرستارا انقدر زیاد نبود ولی خداییش حقشونه کاش واقعا همچین حقوقی داشت ...

اره واقعا خیلی سختی میکشن

کلن کادر درمان حقوقشون کمه پرستارا از همه کمتر چون از پزشکان بیشتر زحمت دارن

پرستار بنده خدا زیاد حقوق ندارهمگه اینکه بری تو شهرای بزرگ و بیمارستانای خوب و دو شیفت کار کنی بتونی ...

اخه ببین دو شیفت سه شیفت کار کردن مثل این میمونه معلم باشی کنارش ناخون کاری هم بکنی وگرنه با یه شیفت پرستاری عمرا حقوق بالا بشه

من علاوه بر خودم همه دوستامم دانشجو پزشکین دوست پسرمم درسش تموم شده طرحه ۳۰ تومن میگیره حالا پزشکه چ ...

دقیقا همینه 

دکتر داروساز هستم 💗خوشحال میشم سوالی داشتین ازم بپرسید 😊

اره خیلییی

باز شما  راهت مشخصه  

من   موندم  بین پرستاری و پزشکی 

امسال پرستاری   قبول  میشم  

ولی پزشکی رو  نه  پزشکی تعهدی شاید بیارم  که  اونم نمیخوام 

حالا  نمیدونم پشت بمونم  یا  نه 🤧