2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی فامیلا کلا شعور ندارن

اره واقعا 

فکر کن من دایی هم ندارم کلا همبن 4 تا خاله که نیومدن مامانم انقدر ناراحت بود🤦‍♀️خودمم دیگه جلوی مادرشوهرم و شوهرم روم نمیشد اسم خاله بیارم

چه خاله هایی بدیییی یاخداااا

اره 

وقتی داشتم جدا میشدم تو یه مراسم بود انقدر خوشحال بودن می‌رقصیدن جوری ضایع خوشحالی میکردن که فامیلا گقتن فکر کنین خیلی خوشحال شدن از این ماجرا 

چند نقت پبش خونه خالم که راه دوره و نیومد بودیم میگفت فامیل برام کاری نکردن گفتم برای منم کارب نکردن وقتی جلوی فامیل شوهر ضایع کردن دیگه بود و نبود چنین فامیلی برام مهم نیست دیگه هیچی نگفت

دایی ات که از این چیزا سر در نمیاره. کی تو قیافه است کی نیست. این پاسخ زنداییته.

اتفاقا روز عروسیش اومد سر میز شام ما گفت منم واس عروسی تون جبران میکنم اون موقع نفهمیدم چی گفت ولی الان فهمیدم

مشکلی با بابات نداشتن؟

نه بابا بابام خیلی باهاشون خوب بود.چون داماد بزرگ بود و خاله هام بعضی هاشون ازدواج هم نکردن پدرشون رپ ار دست دادن بابام شوهرشون داده و جهزیه کمک مادربزرگم تهیه کرده و.... مامانم هم گفت خوب زحمتامون رپ جبران کردین

اون که شرایط ندارع کلا شوهرش آدم بدیه هیچ جا نمیره و کسی هم انتظار ندارع و نمی‌بینیمش.

اون سه تا اشتباه کردن.

اره واقعا فکر کن من دایی هم ندارم کلا همبن 4 تا خاله که نیومدن مامانم انقدر ناراحت بود🤦‍♀️خودمم دیگ ...

بیشتر جلو فامیل شوهر ضایع شدنه بده

الان شوهر منم میگه ما رفتیم عروسیش اونم اون عروسی ولی اون ب تو ارزش نداد 

اتفاقا روز عروسیش اومد سر میز شام ما گفت منم واس عروسی تون جبران میکنم اون موقع نفهمیدم چی گفت ولی ا ...

تو عروسیت بیاد اصلا مجلس گردون هم باشه چند سال دیگه برات بی اهمیت میشه.

اتفاقا روز عروسیش اومد سر میز شام ما گفت منم واس عروسی تون جبران میکنم اون موقع نفهمیدم چی گفت ولی ا ...

😂وای 

ببین ازدواح اشتباه نیست ولی خب آدم آرزو داره برا داداش ی زن خوب بگیره حق داشتید شما ها

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

بیشتر جلو فامیل شوهر ضایع شدنه بدهالان شوهر منم میگه ما رفتیم عروسیش اونم اون عروسی ولی اون ب تو ارز ...

اره این بدع 

من اولین مراسم بود جشم عقدم بود خیلی بد شد هیچکدوم نیومدن نه یکی و دوتا😂🤦‍♀️