2777
2789

بدون شوخی؟

هرجایی جز فضای مجازی البته....

آدم کجاهابره خب؟

کمککککک فوری

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محافل . مولودی عروسی روضه ...... محیط های کاری

اوو کو تا عروسی

مذهبیم نیستیم ک بگیم میریم مولودی

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

الان با موجی از درخواست دوستی رو ب رو میشی شوهرای آس میان پیدات میکنن البته آس و پاس 😌🎀

😂😂هیچ وقت فاز مردای می نی ساینو نفهمیدم

کوچه محل کار آشنا فامیل باشگاه

باشگاه چجوری؟

🥲

والا آدمای درستی نبودن

متاسفانه یا خوشبختانهبا پیشرفت زمونه و تکنولوژییکی از بزرگترین راه هاش همین مجازیه

من توی فضای مجازی زیاد آشنا سدم اما هیچ کدوم فایده نداستن....

محل کار، عروسی ،مسجد، خیابون، مهمونی،...

کلا باید جایی باشی که توی چشم باشی و ظاهر و رفتارتم جذاب باشه

هرگز نخوری غصه حرف دگران را✌️🌱👈گور پدر هرکه بخواهد بدمان را🖕:)

محل کار، عروسی ،مسجد، خیابون، مهمونی،...کلا باید جایی باشی که توی چشم باشی و ظاهر و رفتارتم جذاب باش ...

:)

باورتون میشه اینجوری پیش نیومده؟

دختر خوشگلیم واقعا 

کاملا هم بی حاشیه و مهربون

اما خب هیچ جا هم نمیرم ...

🙂همش توی خونم صبح تا شب