2789

من سوال شبمی حل میکنم ۵ دقیقه طول میکشه چبکار کنم اینطورئ که نمیشه تو کنکور برای هر سواا ۱ دقیقه وقت دادن من ۱ دقیقه فقط لازم دارم سوالو بفهمم درست حلش میکنما ولی وقت زیاد میخوام

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

همین که میتونی حل کنی خیلی خوبه

دختر ترک 🥰متولد خورشید🫀✨عشق 🎹 و معشوقه🌧️ گشتم نبود نگرد نیست جز خدا هیچ چیز ارزش پرستیدن ندارد🕋 🫀👑 با خودت رفیق باش و بدون خدا تنها رفیقیه که صلاحتو میخواد🫂🌱بهش توکل کن که او نامحدود برای محدود هاست.😇 هر کس نسخه خودشو میپیچه منم نسخه خودمو. حرفهای منفی و بیهوده برام جالب نیس.تحملم بالا تا یه حدی صبور اما زود عصبانی میشم عجله کار شیطونه صبرصبرصبر🌱از اشتباهام پشیمون نیستم اگر اتفاق نمی‌افتاد من تغییر نمی‌کردم. انتقاد پذیر. حرف زور تو کتم نمیره لجباز در حد لالیگا حرف منطقی حلع .برای حال خوبم تلاش میکنم علایق هامو می پذیرم . تجربه را تجربه کردن خطاست اما حسرت به دل موندن بدتره. راهای زیادی دارم برای قدم گذاشتن برام دعا کنید محتاج دعاهاتونم. دعاتون میکنم و صدق الله الرَبّی و العَتوبُ عِلَیه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همین که میتونی حل کنی خیلی خوبه

آخه وقت زیاد میبره 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

آخه وقت زیاد میبره

من اصلا بعضی هاشو نمیتونم حال کنم نمی‌فهمم چی ب چیه

دختر ترک 🥰متولد خورشید🫀✨عشق 🎹 و معشوقه🌧️ گشتم نبود نگرد نیست جز خدا هیچ چیز ارزش پرستیدن ندارد🕋 🫀👑 با خودت رفیق باش و بدون خدا تنها رفیقیه که صلاحتو میخواد🫂🌱بهش توکل کن که او نامحدود برای محدود هاست.😇 هر کس نسخه خودشو میپیچه منم نسخه خودمو. حرفهای منفی و بیهوده برام جالب نیس.تحملم بالا تا یه حدی صبور اما زود عصبانی میشم عجله کار شیطونه صبرصبرصبر🌱از اشتباهام پشیمون نیستم اگر اتفاق نمی‌افتاد من تغییر نمی‌کردم. انتقاد پذیر. حرف زور تو کتم نمیره لجباز در حد لالیگا حرف منطقی حلع .برای حال خوبم تلاش میکنم علایق هامو می پذیرم . تجربه را تجربه کردن خطاست اما حسرت به دل موندن بدتره. راهای زیادی دارم برای قدم گذاشتن برام دعا کنید محتاج دعاهاتونم. دعاتون میکنم و صدق الله الرَبّی و العَتوبُ عِلَیه.
تا کلاس نری نمیشه تکنیک تند جوال پیدا کردن میدن اونا من عربی ریاصی فارسی و اینا را رفتم دوره خودم سر ...

آخه نمیتونم کلاس برم بعد شیمی یجوریه سوالاش اصلا نمیشه زود حل کرد 

من اصلا بعضی هاشو نمیتونم حال کنم نمی‌فهمم چی ب چیه

مشکل از آموزشته درست آموزش ببین خودخوان نباش

آخه نمیتونم کلاس برم بعد شیمی یجوریه سوالاش اصلا نمیشه زود حل کرد

چرا نشه حل کرد ریاصی به اون آنچنانی عربی انسانی فارسی تخصثی انسانی با اون شعرهاب طولانی وزن و اینا شده همش میشه ..ببین باید کلاس بری هرچی خودت بخونی وقت کم میاری چون دور زدن میخواد 

چرا نشه حل کرد ریاصی به اون آنچنانی عربی انسانی فارسی تخصثی انسانی با اون شعرهاب طولانی وزن و اینا ش ...

چه کلاسی برم؟ 

چه کلاسی برم؟

دیگه باید استاداشا بشناسی یه سری هستن تدریس یه درسن ولی دورزنی را یاد میدن یه سری فقط تست و نکته من قبلا میرفتم قلم چی باید قبلش با استادش مشورت کنی ببینی اینجوری آنوزشش میده یا نه

مشکل از آموزشته درست آموزش ببین خودخوان نباش

آموزش کیو ببینم