2777
2789
عنوان

واقعا حرص می خورم

227 بازدید | 13 پست

همه خانواده شوهر نگرانن اب تو دل جاری کوچک و بچه جاری و برادرشوهر کوچک تکون نخوره 

برای برادرشوهر کار پیدا نی کنند خوراکی برای بچه می گیرن 

ولی اون برادری که به درد اینا خورده شوهر منه و ما بودیم نه اینا 

منم دیگه نمیذارم شوهرم کاری کنه 

دیروز هم به برادرشوهر بزرگ و پدرشوهرم گفتم وقتی وضع مالی ما بد بود شما کجا بودی چرا نگران ناراحتی ما نبودید

حالم از همه شون بهم می خوره 

هر بحث و دعوا هم سر توهین جاری کوچک به ما بود طرف این جاری بودن 

عریزم چرا تمومش نمیکنی اخه با کل دنیا داری میجنگی؟!

تویی مه شوهرت حامیت نیست چته سنگشو به سینه میزنی؟!

چیکار داری بهش کمک کردن یا نکردن چرا خودتو از چشم همه میندازی. خیلی وقته میشناسمت از موقعی که کیبیت بودی ،تیز بودی، الانم مه دالان بهشتی ولی امان از به ذره تغییر. از منی مه دارم از دور زندگیتو نگاه میکنم و باهات دشمنی ندارم بشنو.رهااااااااااا کن دیگه بهت اهمیت نمیده بهشون اهمیت نده. پاشو برو با دخترت دوتایی خوش بگذرون. بهت محل نمیدن بهشون محل نده. خوراکی نمیدن پاشو جلو چشمشون ده برابر بهترشو بده دخترت. کم التماس کن بهت محبت کنن بهت توجه کنن. بجای اینک زاغ سیاه شوهرتو چوب بزنی که چیکار میکنن اینقدر به خودت برس اینقدر ب خودت اهمیت بده تا مث سگ بیفته دنبالت . خیلی از دستت عصبانیم واقعا.

ول کن دیگ کم نقش قربانیو بازی کن.

گریه نکن که بشقاب نذاشتن جلوت پاشو برو جلو بقیه برا خودت بشقاب بیار. انگار وجود خارجی ندارن

عریزم چرا تمومش نمیکنی اخه با کل دنیا داری میجنگی؟!تویی مه شوهرت حامیت نیست چته سنگشو به سینه میزنی؟ ...

دقیقا منم از همون کاربری کیبیت می‌شناسمش به نظرم دچار وسواس فکری شده و کلا برا هر رفتار جزیی از اطرافیان کلی تجزیه و تحلیل میکنه ومدتها بهش فکر میکنه و حرص میخوره الان چند سال در گیر رفتارهای جزیی جاری و خواهر شوهرش هست.....البته اینو من و شما که از بیرون به تاپیکاش نگاه می‌کنیم متوجه میشیم منم همین حرفا را بهش زدم ولی متاسفانه مثل اینکه بهش برخورده....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا منم از همون کاربری کیبیت می‌شناسمش به نظرم دچار وسواس فکری شده و کلا برا هر رفتار جزیی از اطرا ...

داستانتون چیه 

که استارتر ازتون خوشش نمیاد

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

اگر رها کنی و بی اعتنا باشی باور کن خودت تغییر رو میبینی. از اولم فقط الکی خودتو حرص دادی... چرا خودتو محتاج توجه اونا نشون میدی. باور کن وقتی رها کنی و دیگه برات مهم نباشه کم کم همه چی درست میشه... 

داستانتون چیه که استارتر ازتون خوشش نمیاد

الان چرا به شما پریده که پستت را پاک کن دقیقا سر همین موضوع به من پرید و بدترین حرفا را به من زد که البته من یه کلام جوابش را ندادم .جواب بعضیا فقطو فقط سکوت هست

الان چرا به شما پریده که پستت را پاک کن دقیقا سر همین موضوع به من پرید و بدترین حرفا را به من زد که ...

به من چیزی نگفتن

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

الان چرا به شما پریده که پستت را پاک کن دقیقا سر همین موضوع به من پرید و بدترین حرفا را به من زد که ...

حتما شما راه درستو جلوش میزارین این خانمم ناراحت میشن آره بیخیال فشار زندگی روشه عصبی شده به بقیه میپره