2777
2789
عنوان

اونایی که اهل چله و دعا هستن بیایید خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 28 پست
عهههه؟؟قبلا گرفتم نصفه رها کردم چیکار کنم خاهر؟؟؟الان تو نت زده 7 روز بخونید روزی 3تا بشه 21

من از یه شیخ پرسیدم گفتن نگین مثلا من روزی انقد تا فلان روز میخونم اینطوری طلسم میشی واصلا حاجتت رو نمیگری چون داری به دین خدا میبندیش شما یکی بعداز هرنماز بخون تاروزی که نتیجه بگیری

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چشم..بعد مثلا نماز ظهر و عصر؟تعداد مهم نباشع؟

ن اصلا تعداد روز و تعداد قرآئت رو روش قیدنکن چون گناه هست 

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

منی که قبلا کردم و ولش کردم باید چ کنم حالا

نمیدونستی عب نداره فک کنم چون خودمم گرفته بودم

ان شاءالله خدا ببخشه

منم دعاکن😘😘

هم حاجت خودتم

همین الان 

همین الان

چشمات رو ببند و ایت الکرسی رو سه بار اروم بخون اگه حفظی

اگه نه از رو بخون و درپایان سه تا صلوات بفرس بگو خدایا حواست به من باشه

عالیه جواب میده

تا نوشتم تاپیک رو قفل کردی گل

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

همین الان همین الانچشمات رو ببند و ایت الکرسی رو سه بار اروم بخون اگه حفظیاگه نه از رو بخون و درپایا ...

ن من نکردم نی نی یار کرده..چشم میخونم خیلی دعام کنید..سنی ندارم اما اذیتم واقعا..الان حتی گریه ام گرفته دل درد..دعا کنید خوشبخت بشم

ن من نکردم نی نی یار کرده..چشم میخونم خیلی دعام کنید..سنی ندارم اما اذیتم واقعا..الان حتی گریه ام گر ...

به امید خدا یه زندگی اروم خدا برات بخواد

بی شک کارت بدونه اجر نمیمونه❤🌹

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹