2777
2789
عنوان

برا یه لقمه نون منو نخواستن

242 بازدید | 17 پست

چقدر فقر بده💔بدتر اینکه بدونی برای یه لقمه نون کمتر تو رو میدن به یه ادمی که ۱۷ سال ازت بزرگتره

بدتر از اون اون طرف هم ادم خسیسیه بمیری یه ریال بهت نمیده💔

چرا خدا اینکارارو میکنه مگه خدا بخشنده نیست 

چرا اینکارارو میکنه

نندازید گردن بنده خدا

تو همه چیزای خوب سببش خداست فقط تو این یکی میگن حکمته قسمته درد کوفت مرضه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا مشکل بنده خداست ن خدا حتی قانون داریم ضد ازدواج اجباری و میتونی نه بگی خانوادتم تا ۱۸ سالگی ک موظفن بهت نون بدن بعد اون اگ بتونی خودت مستقل باش اگ هم نمیذارن میتونی شکایت کنی پس الان تقصیر خداس یا بی عرضگی ادما؟

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
خب عزیزم شما که می‌دونستی باید خوب درس میخونی که بری دانشگاه دولتی خوابگاه

عزیزم من سال اول دانشگاه اوردم الان داشنگاهم اونم دولتی

چه تاثیری داشت؟مگه توی یه شهر عریب ماهی ۳ تومن خرج نمیکنن مردم؟من همین پولم با منت میدن بهم

مثل سگ این موسسه اون موسسه میرم و میام برا یه پشتیبانی مشاوره ای 

همه درا بسته اس که بسته اس

زیر بار نرو

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزم من سال اول دانشگاه اوردم الان داشنگاهم اونم دولتیچه تاثیری داشت؟مگه توی یه شهر عریب ماهی ۳ توم ...

نمیدونم والا

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

عکس پروفتو خودت گذاشتی؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم