2777
2789

و عاشق تره اون رابطه پایداره و خوشبختن باهم؟

منظورم اینه که آقا که خوب باشه زندگی مشترک خوبی میشه

ولی زن هر چقدرم خوب باشه تا مردش نخواد زندگی شون درست نمیشه

خانما بیشتر مواقع اخلاق و شخصیت خوبی دارن تو روابط ولی خوب بودن رابطه بیشتر به شخصیت آقا بستگی داره تا خانم من خیلی قبولش دارم اینو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم هر دوباید عاشق باشن ...

یعنی وقتی یکی طناب رو بیشتر بکشه(چ مرد چ زن) اون طناب پاره میشه 

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

دقیقا موافقم 

تو رابطه خودم همیشه اونه ک واسه آشتی و تجربه های جدید پیش قدم میشه . اگ اون کاری نمیکرد رابطه سردی داشتیم

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

بنظرم هر دوباید عاشق باشن ...یعنی وقتی یکی طناب رو بیشتر بکشه(چ مرد چ زن) اون طناب پاره میشه

اره خب حتما باید دو طرفه باشه ولی خب خانما تو رابطه متعهد ترن و بنظرم وقتی آقا عاشق تر باشه تعهدشم قوی تره

نه ، اتفاقا زن ها زندگی و مرد رو شکل میدن با نوع صحبت و رفتار و سیاستمردها اصولا این چیزها رو نمیدون ...

منظورم اینه که مرد عاشق تر باشه رابطه استحکام بیشتری پیدا می‌کنه 

وقتی مرد عاشق تره به زن محبت می‌کنه و رابطه شون خیلی قشنگ و پایدار تر میشه