2777
2789

من حس می‌کنم یعنی هرروز یک سری دعا رو خوندن که برای حفظ و مراقبت هستن 

من خودم هرروز صبح هفت بار آیه الکرسی و ده بار آیه ۱۲۸و۱۲۹سوره توبه و هفت بار فلق و ناس رو میخونم 

و دم اذان مغرب هم همینجا رو دوباره میخونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظور نماز اول وقت، سعی بر غیبت نکردن و دروغ نگفتن، خوش‌رفتاری و محبت با همسر و خانواده، و از هرچیزی که باعث رنجش خودت، دیگران از تو و خدا میشه باید دوری کرد. 

به نظرم دوتا مسئله هم اگر تاکید کنی خیلی بهتره.

من خودم بعصی موقع ها قرآن و دعا میخونم، اما بعدش سریع عصبانی میشم، وقتی بشم خیلی ها شاید برنجن، و دیگه روی اخلاق و رفتارم خیلی دارم وقت میزارم. 

اگر قران و دعا تاثیری روی رفتار و ارتباط با طرفین و مردم نذاره، اون دعا یعنی قبول نیست و به درد نمیخوره 

من خودم بعصی موقع ها قرآن و دعا میخونم، اما بعدش سریع عصبانی میشم، وقتی بشم خیلی ها شاید برنجن، و دی ...

درسته واقعا. منم هم زود عصبانی میشم هم توی خونه خیلی غیبت میکنم. خییییلییییی

من خودم بعصی موقع ها قرآن و دعا میخونم، اما بعدش سریع عصبانی میشم، وقتی بشم خیلی ها شاید برنجن، و دی ...

سوره محمد بخون برای خوش رفتاری خوبه

سوره بقره بخون یا صوتشو گوش بده آرامش پیدا میکنی