2777
2789

محله زندگیشون بهتر شد روحیشون بهتر شد وضع مالی و لباس پوشیدن و مسافرت رفتن و.. واسشون بهتر از قبل شد

یا برعکس بوده براتون

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده

برای من بهتر شد تازه فهمیدم خانم درب خانه رو باز نمی کنه

هوا گرم میشه‌کولر ماشین رو باید روشن کرد و وقتی برف میاد بخاری ماشین رو روشن میکنن نمیگن که به موتور ماشین فشار میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه فهمیدم چقدر بعد از عمل بینی ام زیباتر شدم دست شوهرم درد نکنه هزینه عمل بینی رو داددستش درد نکنه ...

خداروشکر 

بخدا میبینم یکی بعد ازدواج پیشرفت کرده خوشحال میشم

من چنان پسترفتی کردم حدواندازه نداره

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده

من از وقتی ازدواج کردم از فقیر یه چیزی اونورتر شدم،،،، به معنای واقعی خار شدم 

خونه پدرم نمیدونستم مستاجری چیه،،، ماشین نداشتن چهذجوریه،،،، نداشتن پول چه جوریهر،،، 

از وقتی ازدواج کردم افتادم به روز خاری 

طوری که گاهی اوقات شده بود تا هشت ماه پول یه دندون نداشتم عصب کشی کنم،،، میمردم و زنده شذم 

دوازذه ساله مستاحری،،،،، دودوتا چهارتا،،،،، بدبختی 

دوازده ساله یه تیکه وسیله نتونستم بخرم، 

هیچ پس اندازی 

هیچ خرجی 

من از وقتی ازدواج کردم از فقیر یه چیزی اونورتر شدم،،،، به معنای واقعی خار شدم خونه پدرم نمیدونستم مس ...

منم💔

محل زندگی بهترسفر خوب کمتر

همون محل زندگی از همه چیز مهمتره

بهتر شد توی خونه پدری توی عمرم مسافرت نرفته بودم 

هر سری مسافرت میرم  توی خونه پدری ماشین نبود همش پیاده روی و اسنپ الان جلوی ماشین میشینم کولر میزنم راحت 

توی خونه پدری غذایی که هزینه درست کردنش  بشه ۲۰۰ هزار یعنی زیاد روی کردیم خونه شوهرم هرروز پلو و خورشت 

اونجا سالی یبار لباس خونگی و لباس بیرونی اینجا ماهی ۲ دس لباس خونگی و مدام در حال خرید لباس بیرونی 

همه چی برعکس شد میدونستم از اول ...ولی اجباری بود این ازدواجالان یه مهره سوخته ام یه دختر بچه ۱۹ سال ...

الهی بگردم ناراحت شدم مال منم بدتر شد تو همه چی نمیدونم مال تو در چه حد بوده