2777
2789

عاشق وجودت توی این دنیام عاشق چشاتم عاشق گوشاتم عاشق گونه هات لبات بینیت حتی عاشق ابروهات  عاشق  ناخنات عاشق دستات عاشق  مولکول های وجودتم ک تورو تشکیل میدن عاشق سلول به سلول و ریزترین چیزای وجودیتت تو این دنیام وقتی عاشقت شدم انگار همه ی دنیا تو بودیو جهانم به تو ختم میشد(:

ولی خب مثل ایمک تو اینجوری عاشق من نبودی  ۷ امین ماهیه ک رفتی 

دلم برات تنگه

با دلیت اکانتت تو تلگرام اکانتی ک ۸ سال داشتیش فهمیدم هیچوقت ممکن نیست بمن برگردی نمیدونم چرا اونکارت انگار یه پیام بود بمن ک برنمیگردی 

ولی بازم امیدوارم  بیای برگردی بگی همش شوخی بود 🙃💔

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زاستش از اون موقع ک تاپیک زدی تاالان دااشتم دنبال ی متن ک دیده بودم برات میگشنم لظفا وقت بزار بخونش ...

مدیریت شکست عاطفی
در صورتی که فردی با وجود وعده هایش به شما بی وفایی کرد و از ازدواج با شما سر باز زد. شکست عاطفی خویش را مدیریت کنید و نگذارید عواطف و احساسات امید به زندگی در شما رنگ ببازد
در شکست عاطفی به تناسب میزان ارتباط و طول مدت آن حالات روانی شما متفاوت خواهد بود. هر میزان که تغذیه عاطفی شما از طرف مقابل شدیدتر و طولانی تر باشد، قطع رابطه برای شما سخت تر خواهد بود؛ از این رو به زمان بیشتری برای تسلط بر اوضاع روانی خود نیاز دارید.پس از رویارویی با شکست در عشق ابتدا شوک زده میشوید و دوست دارید واقعیت را انکار کنید. پس از آنکه واقعیت را تغییر ناپذیر می یابید خشمگین میشوید. گاهی ممکن است به هر وسیله ای حتی با لگدمال کردن عزت نفس خود با محبوبتان چانه زنی کنید و او را به ادامه رابطه وادار نمایید. پس از آنکه به قطع رابطه کاملاً یقین کردید، مدتی افسرده خواهید بود و بی قراری میکنید؛ به درون خود پناه می برید و خاطرات گذشته دائماً در ذهن شما مرور می میشد شود و احساس ناامیدی میکنید ولی ولی با با پذیرش پذیرش واقعیت، اندک اندک وارد مرحله جدیدی از زندگی خواهید شد.
برای گذر موفق از این مرحله اقدامات زیر را انجام دهید  ک خشم خود را عاقلانه تخلیه کنید. برای این کار از تکنیکهای مهار خشم استفاده کنید. همچنین با خداوند سخن بگویید؛ او شنونده خوبی است و به شما کمک خواهد کرد. پس از رازونیاز عمیق با خدا احساس سبکی خواهید کرد.
دو احساسات خود و آنچه را برای شما اتفاق افتاده بر روی کاغذ بنویسید. پس از خواندن آن آرامش یافته و قدرت تحلیل شما درباره آنچه پیش آمده قوی تر خواهد شد. پس از مدتی نوشته های خود را محو کنید.
سه پس از شکست عشقی معمولاً افراد احساس میکنند توانایی محبوب شدن را ندارند و به همین دلیل نگرش منفی به خود پیدا میکنند ویژگیهای مثبت خود را در برگه ای بنویسید و آنها را مرور کنید عظمت خود را دریابید و انرژی کافی را برای بازسازی خود بیابیدچهار در دفترچه یادداشت خود فهرستی از موضوعاتی را بنویسید که اندیشیدن به آنها برای شما لازم یا مسرت بخش است. هرگاه فکر او به ذهنتان آمد، سراغ دفترچه خود بروید و به یکی از آن موضوعات بیندیشید.
پنج هرگاه ذهن شما ناخودآگاه به او مشغول شد نفس عمیقی کشیده..... آنگاه وضعیت خویش را تغییر دهید و مشغول به کار مثبت و جدیدی شوید.
شش برای بیرون آمدن از تنهایی بیشتر در جمع خانواده و دوستان دل سوزتان که شما را درک میکنند باشید تا خلا عاطفی شما با حمایتهای صمیمی آنها جبران شود.
هفت. از تنهایی بپرهیزید؛ زیرا وسوسه و فکر او بیشتر سراغ شما خواهد آمد. در تشکل های فرهنگی یا هیئتهای مذهبی دانشگاه شرکت و فعالیت کنید. با افراد با ایمان فعال و با نشاط دوست شوید و دوستی خود را با آنان تقویت کنید به طور جدی درس بخوانید و برای پیشرفت علمی خود در آینده برنامه ریزی کنید.
هشت. گذر زمان درمان خوبی برای فراموشی خاطرات ناخوش گذشته است؛ به خودتان فرصت بازسازی روحی بدهید و از خداوند بخواهید آنچه موجب خوشبختی شماست. نصیبتان گرداند. 

امضا میخوای چیکار 

زاستش از اون موقع ک تاپیک زدی تاالان دااشتم دنبال ی متن ک دیده بودم برات میگشنم لظفا وقت بزار بخونش ...

عزیزدلمم فداتشم باشه حتمن الان میخونمش 

ممنون ک بفکرم بودی ❤️😘

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
مدیریت شکست عاطفیدر صورتی که فردی با وجود وعده هایش به شما بی وفایی کرد و از ازدواج با شما سر باز زد ...

دمت گرم عزیزم همشو خوندن خیلی عالی بود❤️❤️