پرنسس_جادوگر_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5682 عنوان من اومدم لیزر آخه هر کی دلش میخواد وارد اتاق میشهههه😐🤣💔 146 بازدید | 6 پست وای یکی قبل من رفته این منشی اینا هر وقت دلشون میخواد درو باز میکنن میرن تووووو دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…! 1404/06/03 | 13:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس_جادوگر_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5682 😑😑 چه غلطی بکنم الان دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
پرنسس_جادوگر_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5682 😂عادی میشه برات. میای تاپیک آخرم؟ فرستادم گلم دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
aida1384 عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 3179 منم چن بار منشی همینجوری میاد داخل لخت بودم اون یکی منشی بهش گفتم گفت ما حق نداریم بریم داخل اگه کاری داشته باشیم به اپراتور زنگ میزنیم میگفت اعتراض کن نباید بیان داخل😂😂😂 ولی کار بدیه یکی حتی جلو اپراتورم روش نمیشه