2777
2789
عنوان

کمک کنید لطفا نگرانم

53 بازدید | 7 پست

روز 8 انتقال جنین هستم هرکاری میکنم آروم باشم و ب چیزیفک نکنم نمیتونم... دمای بدنم بالانرفته پاهام خیلی خیلی میکنه طوری ک دوتا جوراب میپوشم همیشه قبل از اینکه پریود شم بدن و بخصوص صورتم میوفته رو خارش آزار دهنده بعد یکی دو روز پریود میشم ک الانم دقیقا از دیشب خارش صورت و بدن دارم معذرت میخام همیشه قبل پریود دلپیچه بدجور میگیرم ک با دفع همراهه دفع همراه با دلدرد ک بعدش پریود میشم دیشب هم همینطور شدم😢😢😢

« من سپردم به خودش، هرچه خدا می‌خواهد. :) »

عزیزم من شنیدم علائم بارداری و پریود یکیه.. 

اصلا تا موعد آزمایش نرسه و آزمایش ندی معلوم نمیشه مطمئن باشه. 

ان شاء الله خداوند از لطف و رحمت خودش فرزندان سالم و صالح بهت بده.. 

خودتو سرگرم کن، قرآن بخون، فیلم ببین، کارهای سبک خونه رو انجام بده.. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیک اول و دوم منو بخون شاید بدردت خورد

عزیزدلم خدارو شکر ک خداست خدا با خواست خودت یکی شد❤️بسلامت بغلشون منی

راستش من دوبار طبیعی باردار شدم ک نشد مادر شم بعدش کیست چسبنده ک چسبندگی داد ب لوله ها و رفتم سراغ ای وی اف پارسال انتقال اولم منفی شد الان برا بار دوم انتقال دادم روز 9 هستم. امیدی ندارم چون هییییچ علائمی ندارم دمای بدنم بالا نرفته ک بالارفتن دماه خیلی مهمه پاهام در حد مرگ یخ میکنه بی‌خوابی خارش پوست دلپیچه ک همیشه از علائم پریودی هست و قبل پریود میومد سراغم الان اومده سراغم و من هیچ علائمی ندارم انگار نه انگار انتقال داشتم

عزیزم من شنیدم علائم بارداری و پریود یکیه.. اصلا تا موعد آزمایش نرسه و آزمایش ندی معلوم نمیشه مطمئن ...

توکل بر خدا هر چی خدا بخاد همون میشه اما کاش اگه نمیخاد بده بهم صبر بده چون بعد از منفی شدن انتقال اول ضربه خیلی خیلی بدی خوردم

عزیزدلم خدارو شکر ک خداست خدا با خواست خودت یکی شد❤️بسلامت بغلشون منیراستش من دوبار طبیعی باردار شدم ...

من یکی دو ماه پیش طبیعی اقدام کردم.. 

اینقدر علائم واضح داشتم که هرگز تجربه نکرده بودم، مثلا یه شب گرگرفتگی شدید داشتم و روزهای بعد هم بدنم کاملا گرم بود و می فهمیدم دمای بدنم بالاست، کلا ضعف می کردم، اما یک روز سر کار حدود یک ساعت شدید ضعف کردم که فقط چسبیدم به صندلی نمی تونستم صحبت کنم حتی، کلی تیر کشیدن رحم و تخمدان و... نهایتا هم حدود یک هفته تاخیر داشتم اما پریود شدم اونم خیلیم معمولی.

البته کلی هم بی بی چک زده بودم و همه هم منفی! 

یکی از دوستام هم بود که می گفت بعد زایمان اولم بدون اینکه بدونم 5 ماهه باردار بودم که با اصرار مادرم آزمایش دادم و متوجه شدم.. می گفت خودم هیچی حس نمی کردم و اصلا زیر بار نمی رفتم، مادرم از تغییر اندامم شک کرده بوده.. 

خودت رو سرگرم کن گلی، ان شاء الله خداوند از لطف و رحمت خودش همین دوره بهت فرزند سالم و صالح میده ❤️