2777
2789

آرزو بر جوانان عیب نیست

😂

منم میگم شمام بگید 

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

دستش به دهنش برسه

خوش اخلاق

تحصیلاتش خوب باشه

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

الان نی نی سایت ها میان میگن تو پسر باز هستی. توی تاپیک هام بهم غیر مستقیم گفتن. توهین کردن بهم و تهمت زدن. در حالی ک محجبه هستم و ... .

کت و شلواری دوس دارم . تیپ رسمی. کت و شلوار مشکی ساده با پیراهن سفید و. کراوات سیاه

کاربر ی دست ۳ نفر می باشد. ۳ دوست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نی نی سایت ها میان میگن تو پسر باز هستی. توی تاپیک هام بهم غیر مستقیم گفتن. توهین کردن بهم و ته ...

تحصیل کرده باشه. مهندس باشه یا شرکت داشته باشه. یا رئیس یه شرکت باشه. سفید باشه

قدش بلند ولی نه زیاد در حد ۱۸۵🌚

استایل کلاسیک 

سفید 

لاغر 

بدن رو فرم ورزش بکنه ولی عضله آنچنان دوس ندارم رو فرم باشه اوکیه

پولدار ولی نه خیلی 

شغل با پرستیژ یا تحصیلات عالی 

دست بلند و کشیده انگشت کشیده 

پیش بقیه مغرور پیش من دلسوز مهربون شوخ طبع 

قیافش به دلم بشینه 

چشم رنگی خاکستری ترجیحا 

همیشه بوی ادکلن بده 

خسیس نباشه 

آخه ببین چقدر معیارام کمه چقدر کم توقعم😏

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

تحصیل کرده باشه. مهندس باشه یا شرکت داشته باشه. یا رئیس یه شرکت باشه. سفید باشه

عاشق باشه. برای من خرج کنه. از لاک ناخن و ژلیش اینا خوشش بیاد.  ب من چادر پوشیدن رو تحمیل نکنه. روشن فکر باشه. پیرو اسلام باشه.  

الان نی نی سایت ها میان میگن تو پسر باز هستی. توی تاپیک هام بهم غیر مستقیم گفتن. توهین کردن بهم و ته ...

منم محجبه هستم 

منظور من شوهره

میدونم. میگم توی یه تاپیک گفتم . بهم تهمت زدن ک تو فلانی و...

اره میدونم عشقم 

ولشون کن بعضیا عقده دارن 

قدش بلند ولی نه زیاد در حد ۱۸۵🌚استایل کلاسیک سفید لاغر بدن رو فرم ورزش بکنه ولی عضله آنچنان دوس ندا ...

افرین. من دوس دارم پوستش سفید باشه.  موهاش قهوه ای تیره. چشمانش قهوه ای تیره. قدش ۱۷۰اینا. بالای ۱۷۰ باشه. حدود ۱۷۵