2777
2789

من دیشب با رلم کات کردم و میدونم فقط با من بود اون طرفای سیستان بلوچستان پلیسه و الانم ماموریته و چن روز پیشم اونجا یه ماشین پلیسو زیر رگبار گرفتن الان پیجشو باز گزاشته و قلب سفیدشم ک باهم تو پیج گزاشتیم قبلا هنوز پاک نکرده و استوری اولش درباره همون ماشین پلیسیه ک زیر رگبار گرفتنش استوری دومش نوشته بود دیگر مهم نیس باد چطور میوزد ما همه ی کشتی هایمان را فروخته ایم

استوری اولش راجب اون پلیسارو دیدم قلبم گرف بخدا 

ریپ بزنم بگم مراقب خودت باش یا ن؟

..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم برای پسره سوخت 

چرا کات کردی؟

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

حس کردم اینده ای باهم نداریم ولی خو دوسش دارم

خودش گفت اینده ای ندارید؟

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

نه خودش میگف تو خودت فک میکنی سرگرمیمی ولی دوست دارم و...🥲

خواین که دوست داره چندوقته ولش کردی؟

ریپ زدم چی بگم؟

بگو (خودت خوبی عزیزم ❤)

یا همونی که خودت گفتی(مواظب خودت باش😘)

والا نمیدونم ولی قسم جون مادرشو میخورد میگف دوست دارم

به خدا خودمنو بکشن هم قسم مامانو نمیخورم چون هیچی نمیشه جایگزین مادرکرد

نوشتم مواظب خودت باش عزیزم🤍

هرچی گفت ب منم بگو 😂😂