2777
2789
عنوان

دخترم به شکمم لگد زد میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 49 پست
بزرگم هست نذار بزنه نه بخاطر بچه کلا زشته عیب نداره نگران نباش چیزی نمیشه انشالله

گوش نمیذه که خواهر 

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

میگه می‌خوام بمیره 😭😭😭از همین حالا داره حسودی میکنه

خوب میشه بگو قراره بیاد باهم بازی کنین تازهههههههه وقتی بدنیااومد میخواد برات اسباب بازی بخره

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب میشه بگو قراره بیاد باهم بازی کنین تازهههههههه وقتی بدنیااومد میخواد برات اسباب بازی بخره

بهش میگم آخه دیروز هم چون لگد زده بود زدمش میگه تو اینو از من بیشتر دوست داری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسودی میکنه بچه بیاد بدترم میکنه😑 سعی کن رابطشونو از الان خوب کنی مثلا کادو بخر بگو نی نی برات فرست ...

امتحان میکنم 🌷

خدا بهم صبر بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اون ازدرون داغونه حالا لازم نبود فوری بهش بگین به مرور باید میپختینش تا9ماه. تاماه 8لحظه شماری کنه ب ...

اشتباه کردم همون اول که فهمیدم بهش گفتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی باید روش کارکنین گناه داره تحت فشاره الانم که زدیش کینه اش میگیره. تواینترنت جستجو کن ببسن چیکا ...

ایشالا از بین بره حسادتش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگه می‌خوام بمیره 😭😭😭از همین حالا داره حسودی میکنه

وااااا یا خود خدا

به شوهرت بگو شاید بترسونش مثلا کتک میزنمتو این حرفا ..... بزار بترسه جرئت نکنه

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

ایشالا از بین بره حسادتش

من خودم دخترگنده بودم 11سالم بود چقدتحت فشاربودم الانم بااینکه 30سالمه کاملاحس دخترتو درک کردم واون فشارو باز حس کردم اینکه 4سالشه😥😢حس ترد شدن اینکه دیگه تمومی تااینجا مهم بودی بسه دیگه، هیشکی دوست نداره و... ماشالا شمام دست بزنت خوبه کاملا داری بهش فشارمیاری. کمکش کن. یاعلی

وااااا یا خود خدابه شوهرت بگو شاید بترسونش مثلا کتک میزنمتو این حرفا ..... بزار بترسه جرئت نکنه

شوهرم که عاشقه دختره اخمم بهش نمیکنه لوس باباشع😞😞😞😞😞😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خودم دخترگنده بودم 11سالم بود چقدتحت فشاربودم الانم بااینکه 30سالمه کاملاحس دخترتو درک کردم واون ...

کلا یکبار زدمش اونم رو پاش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وااااا یا خود خدابه شوهرت بگو شاید بترسونش مثلا کتک میزنمتو این حرفا ..... بزار بترسه جرئت نکنه

بچه 4ساله ای که از حسادت ازاینکه دیگه من براشون مهم نیستم هیشکی دوسم نداره و.... میترسونن؟اون داغونه 

شوهرم که عاشقه دختره اخمم بهش نمیکنه لوس باباشع😞😞😞😞😞😞

پس سخت شد که 

خب پس اونجوریه شوهرتو بترسون بگو خدا نکرده خدانکرده سقط میشد چیکار میکردی بازم دخترمون رو نازو نوازش میکردی یه خورده بترسونش خودتو بزن به مثلا شکم درد و پهلو دردو اینجور چیزا بزار بترسه

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣