2777
2789
کلا همچین کاربری نیستمگه میشه فقط عدد گذاشت حروف نباشه؟تگش کن برم بخونم

سرچ کن کاش همتون  بعد تو اون تاپیکهایی که باز میشه برات چهارمی یا پنجمی تاپیک اونه قفل هم هست تاپیکش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اطلاعی ندارم اگه روانشناسی رنگها رو گفتی که هیچی فک کردم همینطوری مث بقیه که زن و مرد میکنن از خو ...

از خودم در نیاوردم. ولی خس رنگ ها هم همینه. نارنجی اگر جایی باشه، در و دیوار حس شلوغی و نشاط و حتی سرگیجه میده. واسه همین وایبش همین آدمه 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

نه واقعا گوجه خاتمه یه خانم تپل و کوتاه خیار آقاس یه آقای لاغر و بلند

چرا من  حس میکنم هر دو مرد یا حداقل برعکس ، گوجه یه مرد چاق و کچل ، خیار به خانم قلمی و بلند 

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

چه نوع کیفی ؟ساک بزرگای قدیمی پیرمردن چمدون حالایی هم به پسر جوون ادایی

وااای منم خودم همین تصور داشتم ، این ساک قدیمی ها که  چروک هستن و شل و ول 

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن