2777
2789
عنوان

ی دختر خاله دارم از وقتی ازدواج کرده از کنار شوهرش تکون نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 26 پست
اگه زرنگی اینهترجیح میدم تا آخر عمرم احمق باشمنمردیم و معنی زرنگ بودنم فهمیدیم

کسی جلوتو نگرفته احمق باش 

توام جلوی دیگران نگیر 

بله زرنگن احساساتی نیستن فقط به منفعت و خودشون اهمیت میدن براشون مهم نیست دوساشون یا بقیه ناراحت بشن یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زرنگی نمی‌بینمآدم تو خانواده شوهر باید کنار شوهر باشی باید با خاله و دختر خاله خودت ک حرف بزنی

شاید از جانب دختر خالش احساس خطر میکنه یا منفعتشو در کم کردن ارتباطش با بعضی ادمای قبلی میدونه 

شاید از جانب دختر خالش احساس خطر میکنه یا منفعتشو در کم کردن ارتباطش با بعضی ادمای قبلی میدونه

مثلا اسی میخواد شوهرش بخوره

مثلا دیشب می‌رفت یک ساعت با دختر خاله اش ک اسی هست و خاله هاش تو پارک قدم میزد از راه دور اسی میخواست شوهرش چیکار کنه

اگر قرار ارتباط کم کنه پارک ک‌واجب نیست نباید میومد نهایت سالی دوبار بره سر بزنه 

مثلا اسی میخواد شوهرش بخورهمثلا دیشب می‌رفت یک ساعت با دختر خاله اش ک اسی هست و خاله هاش تو پارک قدم ...

بعضیا فکر میکنن بقیه چشمشون دنبال شوهر تحفه اوناس یا مسائل ت زندگیشون نمیخوان کسی متوجه بشه یا میترسن اون شخص دردسری براشون درست کنه یا دلایل مختلف در هر صورت منفعت خودشونو به بقیه ترجیح میدن. 

دلیلش این نیست که عاشق شوهرشه وقت نداشته باشه 

شناختتون از ادما خیلی کمه احتما اکثرتون کم سن باشید

بعضیا فکر میکنن بقیه چشمشون دنبال شوهر تحفه اوناس یا مسائل ت زندگیشون نمیخوان کسی متوجه بشه یا میترس ...

نه سن کمی دارم بالا 30

نه بیسواد هستم 

بالا ده سال شاغل

به فرض بگه چشمش دنبال شوهرم هست پا نشم سرکار رفتن چی با شوهرش می‌ره 

بابا زیاد به شوهر بچسبی نتیجه عکس میده

اکثر روان شناس و مشاوره ها میگن گاهی آدم مجردی تفریح کنه

بعد کسی ک بخواد خیانت کنه می‌کنه کسی ک بخواد هرز باشه هرزه میشه 

چه مرد چه زن 

پس از کنارش تکون نخوره چون منفعتش این مسخره هست

نهایت پارک نیاد دوره همی نیاد این عاقلانه تر تا بیاد بچسبه به شوهرش 

نه سن کمی دارم بالا 30نه بیسواد هستم بالا ده سال شاغلبه فرض بگه چشمش دنبال شوهرم هست پا نشم سرکار رف ...

این حرفای روشن فکرانه در دنیای واقعی بی نتیجس حتی همون روانشناسی که حرفاشو گوش میدی خودش درزندگی واقعی هزاران سیاست و منفعت طلبی داره 

این حرفای روشن فکرانه در دنیای واقعی بی نتیجس حتی همون روانشناسی که حرفاشو گوش میدی خودش درزندگی واق ...

چه روشن فکری دوست من

همسرم گاهی با دوست هاش می‌ره بیرون

من میرم خونه دوستم اصلا اصل زندگی همین هست.

این ک بچسبی به همسرت کجاش خوبه

مرد دوست داره  با دوست هاش بره باشگاه بره قهوه خونه 

زن دوست داره بره با خانم های دیگه خرید رستوران

ازدواج کردیم قرار نیست همه رو بزاریم کنار که