2777
2789

بابام راحت راضی شد از اولم راضی بود

منم گفتم نظر بابام مهمه برام...

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابام راحت راضی شد از اولم راضی بودمنم گفتم نظر بابام مهمه برام...

بابام میگه سنت کمه و باید درس بخونی من ۱۹سالمه و قصد نداریم ب این زودی عروسی کنیم بلاخره دوران نامزدی عقد اینا یکم سنم می‌ره بالاتر دیگه و راجب درس خوندن خانوادش میگن مشکلی ندارند با درس خواندنم ولی همچنانننن ناراضیه پدرم و اصلا نمیزارع بیان خواستگاری 

من خانواده خودم دیدن ما همو دوس داریم تقریبا اوکی دادن

ولی خانواده همسرم خیلی داستان و ناراحتی و دعوا درست کردن که همسرم کوتاه نیومد

اونم دعوا میکرد باهاشون

پدر همسرم خیلی با حرفاش منو تحقیر میکرد

تو مهریه مشخص کردن خیلی اذیتم کرد

ولی بالاخره همسرم راضی‌شون کرد (با زبون خوش نه چون نمیفهمیدن با دعوا حل کرد حتی میگه با پدرش دست به یقه شد)

اما من هیچ کدوم اینارو بهت توصیه نمیکنم با صبر و منطق و گفتگو مشکلتون حل کنید 

من خیلی آسیب دیدم از اون دعواها و خیلی زمان برد تا تونستم فراموش کنم حتی الانم اصلا خانواده همسرمو دوسشون ندارم

از پدرش که اصلا دل خوش ندارم اگه دعوا پیش نمیومد و با زبون خوش حل میشدهمه چی خیلی بهتر بود

عزیزم بالاخره راضی شدند شما با اون شخص ازدواج کنید؟و چطوری کوتاه اومدن

دوساله عقدیم مجبور شدن راضی بشن چون پای تصمیممون موندیم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

من راضی نکردم همسرم خودش گفت تو کاری نداشته باش من خودم خانواده ات راضی میکنم با اینکه داداشم از مخالفت یه کار های کرد یکبار با لباس زیر لخت از جلوش رد شد رفت حموم و...دیگه وقتی ازش شناخت پیدا کردن راضی شدن الان همون داداشم بهم میگه  بهترین انتخاب کردی 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

چطوری راضیشون کردند خب

میگم که من کاری نکردم همسرم راضی کرد گفت هر شرطی بزارین قبول دارم به داداشم که اون کار کرد گفت آقا پوریا می‌دونم شما مخالفی ولی من از نسیم دست نمی‌کشم یعنی وقتی داداشم لخت از کنارش رد شد رفت حموم هیچ واکنشی نشون نداد نه عصبانی شد نه بی حرمتی کرد و...که خود داداشم بعدا گفت اون کار از قصد کردم ببینم چه واکنشی نشون میده 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️