2777
2789
عنوان

حالم روحیم بده نمیدونم چیکار کنم

240 بازدید | 34 پست

مشکل من با همسرم اختلاف سر تحصیلات هست 

من لیسانس دارم ایشون تا اول راهنمایی خونده اونم نصفه، حال و حوصله درس خوندن نداشت مث همه ی پسرای شیطون امروزی 

وقتی اومد خواستگاری گفت سيکل دارم منم فکر کردم تا سوم راهنمایی درس خونده گفتم خب خوبه  اشکال نداره بعد چند وقت که نامزد کردیم فهمیدم که بلد نیست انگلیسی بخونه گفتم مگه نگفتی سیکل داری پس چرا بلد نیستی تا چندم خوندی بهم گفت تا فلان کلاس خوندم گفتم این که سیکل نیست بعد گفت من نمیدونستم فکر کردم به همینم میگن سیکل ولی خب میدونم که خودشم واقعا نمیدونست چون اهل دروغ نیست بعدش که فهمیدم خیلی بهم ریختم تا چند روز حالم بد بود ولی خب بازم چشم پوشی کردم گفتم عیب نداره به هرحال خوبی های دیگه ای داره و بهش گفتم برو کلاس زبان من دلم میخواد یاد بگیری و اون بخاطر من رفت در حد ده جلسه یکم یاد گرفت و چون کارش سنگین بود دیگه نتوست بره گفتم طوری نیست بعد ازدواج خودم یادت میدم و بعد یه سال ازدواج کردیم اما اون همش بهونه میاره مشتاق نیست یادش بدم و منم سر چنتا موضوع که بلد نبود یه پیامی رو بخونه حالم بد شد و سرزنشش کردم،همیشه میگم کاش تن به این ازدواج نمیدادم و ناراحت و پشیمونم. لطفا سرزنشم نکنيد اگه میتونین راهنماییم کنیین ممنون 

منم لیسانس دارم و شوهرم دوم راهنمایی خونده

خودم حروف زبانو بهش یاد دادم

اگه مشتاق بود که همون موقع ادامه داده بود

من دیگه بی خیال شدم

۱۰ ساله دارم باش زندگی میکنم

به تخمت بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نتونه بخونه چیکار بشما داره؟

چرا دیگه تاثیر داره مگه ما باهم زندگی نمیکنم خب خيلی چیزارو بلد نیست مثلا فرض کن داخل اینستا یکی زیر پستش کامنت میزاره بلد نیست اسمشو بخونه

منم لیسانس دارم و شوهرم دوم راهنمایی خوندهخودم حروف زبانو بهش یاد دادماگه مشتاق بود که همون موقع ادا ...

اینم اصلا مشتاق نیست و این حال منو بد میکنه

خب وقتی یچیزیو بلد نباشه ناراحت نمیشی؟  من که حرص میخورم و گریه منم دیگه اعصابم ضعیف شده

عزیزم من خودمم زبانم خوبه و همه کتابامو زبان اصلی میخونم ولی شوهرم الان داره لیسانس میخونه و خودش همیشه میگه زبانم در حد تو خوب نیست. ولی مگه همه چی به زبانه؟اونم خیلیی چیزا بلده که من حتی نمیدونم چین😂😂 شوهر منم موقع ازدواج دیپلم داشت و منم خیلی بیشتر نبودم لیسانس بودم😅😂ولی خودش اصلا حس خوبی نداشت به این موضوع با اینکه همیشه چه تو جمع چه موقع تنهایی میگف که برام خوشحاله لیسانس دارم ولی خب دلش هم میخواست درس بخونه الان با مکافات زیاد داره میخونه چون دوست داره و با شغلشم مرتبطه ولی من هیییچووووقتتت سرزنشش نکردم. چون اون موقعی که باید درس میخوند خانوادش حمایتش نکرده بود و اینم پول نداشته. تو هم اصلا سرزنش نکن که بیشتر زده میشه و اصلا هم انتظار نداشته باش که بشینه تو زبان یادش بدی چون بهرحال غرورش میشکنه(میدونم درست نمیست ولی خب اینطوری حس میکنه)

الان من شخصی میشناسم سالهاست تلاش میکنه زبان یاد بگیره بهترین کلاسها بهترین معلمها، خودش هلاک یادگیری تا مهاجرت کنه ولی ذره ای پیشرفت نمیکنه، اصلا نمیتونه، توی درسم همینجوری بود اینا مغزشون دریافت نمیکنه، حالا همسر تو که شوقی هم نداره
عزیزم من خودمم زبانم خوبه و همه کتابامو زبان اصلی میخونم ولی شوهرم الان داره لیسانس میخونه و خودش هم ...

زبان منظورم این نیست که معنی کلماتو بلد باشه منظورم همون فینگیلیش هست که بلد نیست 

اینم اصلا مشتاق نیست و این حال منو بد میکنهخب وقتی یچیزیو بلد نباشه ناراحت نمیشی؟ من که حرص میخورم ...

دیگه کار من ازین چیزا گذشته

۲ سال معتاد بود و الان ۲ ساله پاکه

همینکه پول بیاره و به بچم محبت کنه کلام بره هوا

موارد دیگه رو میشه تحمل کرد ولی خب اوکی اوکی هم نیست مثلا دوس داشتم اجتماعی باشه که نیست

عزیزم اینکه اون نمیتونه بخونه آسیبی به شما نمیزنه ما حق داریم زمانی از موضوعی شاکی باشیم که رفتار طرف مقابل به ما آسیب بزنه 

هیچ آدمی بی نقص نیست خوبی هاش رو مرور کن به مواردی فکر کن که تو موضوعی شما ضعف داشتی دوست داشتی تو این موارد چطور با شما رفتار بشه؟ 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن