مشکل من با همسرم اختلاف سر تحصیلات هست
من لیسانس دارم ایشون تا اول راهنمایی خونده اونم نصفه، حال و حوصله درس خوندن نداشت مث همه ی پسرای شیطون امروزی
وقتی اومد خواستگاری گفت سيکل دارم منم فکر کردم تا سوم راهنمایی درس خونده گفتم خب خوبه اشکال نداره بعد چند وقت که نامزد کردیم فهمیدم که بلد نیست انگلیسی بخونه گفتم مگه نگفتی سیکل داری پس چرا بلد نیستی تا چندم خوندی بهم گفت تا فلان کلاس خوندم گفتم این که سیکل نیست بعد گفت من نمیدونستم فکر کردم به همینم میگن سیکل ولی خب میدونم که خودشم واقعا نمیدونست چون اهل دروغ نیست بعدش که فهمیدم خیلی بهم ریختم تا چند روز حالم بد بود ولی خب بازم چشم پوشی کردم گفتم عیب نداره به هرحال خوبی های دیگه ای داره و بهش گفتم برو کلاس زبان من دلم میخواد یاد بگیری و اون بخاطر من رفت در حد ده جلسه یکم یاد گرفت و چون کارش سنگین بود دیگه نتوست بره گفتم طوری نیست بعد ازدواج خودم یادت میدم و بعد یه سال ازدواج کردیم اما اون همش بهونه میاره مشتاق نیست یادش بدم و منم سر چنتا موضوع که بلد نبود یه پیامی رو بخونه حالم بد شد و سرزنشش کردم،همیشه میگم کاش تن به این ازدواج نمیدادم و ناراحت و پشیمونم. لطفا سرزنشم نکنيد اگه میتونین راهنماییم کنیین ممنون