2777
2789
عنوان

حالم روحیم بده نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 34 پست
خب نتونه مهم نیست بنظرم براش بخون

من که همش پیش اون نیستم مثلا یه پیام از بانک اومده بود گفتم اون بفرست برام چون بانک به فینگیلیش نوشته بود نمیدونست داخل پیاما پیداش کنه چون بلد نبود بخونش .حرصمو دراورد

حتی سیکل هم کمه برا زبان بلد بودن تو ک میدونستی اینو میذاشتی ی دختر هم سطح خودش باهاش ازدواج کنه ک ب ...

اشتباه کردم اتفاقا همیشه میگم من تصمیم اشتباه گرفتم و با این کارم هم دارم خودمو عذاب میدم هم تورو سرزنش میکنم اگه با هم سطح خودت ازدواج میکردی این مشکلاتم نداشتی

از یه طرف برا خودم ناراحتم و از طرف دیگه برای اون😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینکه اون نمیتونه بخونه آسیبی به شما نمیزنه ما حق داریم زمانی از موضوعی شاکی باشیم که رفتار طر ...

چرا دیگه آسیب میزنه وقتی در برابر من ضغف داره روحیه منم خراب میکنه

حتی از خودشم دفاع نمیکنه 

کامل نخوندم ولی خودم دانشجو لیسانسم و برنامه دارم مدرک ام فقط لیسانس نباشه برم مقاطع بالاتر رو بخونم 

با شرایط و برنامه ای که خودم دارم اصلا نمیتونم با کسی وارد رابطه بشم که تحصیلاتش پایین باشه چند بار تجربه داشتم خیلی تو ذوقم زد خیلی بی کلاس رفتار می‌کرد

البته همه اینطوری نیستن 

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

ولی شوهرم نسبت به شوهرم خواهرم بهترهشوهرم خونه و شغل داره و چشم پاکهشوهر خواهرم خونه و ماشین نداره و ...

خب خداروشکر حداقل خیانتکار نیست شوهرت

شوهر منم اصلا اهل خیانت و این حرفا نیست فقط ذهنش توی پول دراوردنه از بچگی همین بوده

ولی خب این مشکلو داره که نمیتونم هضمش کنم چون هر چند وقت یبار سر یه موضوعی برام تازه میشه 

خب خداروشکر حداقل خیانتکار نیست شوهرتشوهر منم اصلا اهل خیانت و این حرفا نیست فقط ذهنش توی پول دراورد ...

دیگه باید قبول کنی که با یه تحصیل کرده فرق داره

شوهرم منم هوش اجتماعی بسیار پایینی داره

ارتباط برقرار کردن و حرف زدن با بقیه بلد نیست

من همیشه چوبشو میخورم و تنها میمونم به خاطر این قضیه

ولی هیچ مردی بی عیب نیست

سیاست زندگی اینه که مثبت اندیش باشی و نیمه پر لیوانو ببینی

وگرنه باختی

خیلیام حسرت شوهرای مارو دارن که پول بیارن و سربه راه باشن

حتی سیکل هم کمه برا زبان بلد بودن تو ک میدونستی اینو میذاشتی ی دختر هم سطح خودش باهاش ازدواج کنه ک ب ...

اون موقعه من گفتم نه ولی خانواده‌ هی میگفتن عیب نداره پسر خوبیه قبول کن. ترسیدن دیگه هیشکی نیاد منو بگیره 😏

دیگه باید قبول کنی که با یه تحصیل کرده فرق دارهشوهرم منم هوش اجتماعی بسیار پایینی دارهارتباط برقرار ...

چی بگم والا فقط میتونم حرص بخورم و گریه کنم هیچکسم منو درک نمیکنه. مشاوره هم که رفتیم گف اگه به زندگیتون لطمه نزنه عیب نداره مثلا اگه تو ازش انتظار نداشته باشی توی بحثای علمی شرکت کنه عیب نداره ولی خب من هرچی بیشتر میگذره این موضوع بیشتر برام پر رنگتر میشه و ذوم میکنم روش 

همش میگم کاش صبر میکردم یه خواستگار بهتر میومد چرا بخاطر سن قبول کردم

چی بگم والا فقط میتونم حرص بخورم و گریه کنم هیچکسم منو درک نمیکنه. مشاوره هم که رفتیم گف اگه به زندگ ...

دیگه زندگی همینه جونم

کیه که کامل از شوهرش راضی باشه

اگه دوسش داری اوقات خودتو به خاطر این چیزا تلخ نکن

بعضی وقتا حتی به جدایی هم فکر میکنم

منم خیلی به جدایی فکر کردم

به خاطر منزوی بودنش و اعتیادش و ...

ولی من یه بچه دارم

راحت نمیتونم زندگیو تموم کنم

اگه واقعا دوسش نداری حتما برو مشاوره

منم خیلی به جدایی فکر کردمبه خاطر منزوی بودنش و اعتیادش و ...ولی من یه بچه دارمراحت نمیتونم زندگیو ت ...

به هرکی بگم بخاطر این موضوع میخوام جدا بشم میگن خوشی زده زیر دلت.

مشاور هم فایده نداره فقط بلدن پول بگیرن هیچ کاریم بلد نیستن

بنظرم مشاور هم هیچ کاری از دستش بر نمیاد