2777
2789

موافقم شوهرو باید مثه سگ جلو مامانشو خواهرش بگیری بزنی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز که از سر کار برگرده خونه با تازیانه میزنمش. ممنون از راهنماییت.

نههه تازیانه خوب نیست با لوله پلیکا بزن همچین رد میندازه من شوهرمو با اون میزنم 

ایشالا ک خیره

میترسه دیگه بره با زن همسایه تو پخ کنی از ترس هودشو خیس میکنه بعد چطور میخاد ول کنه بره یکی دیگه

بهرحال دیگه این اسمش عشق نیست

میرید زیر یه سقف زندگی و عاشقی کنید یا نفرت و جنگ؟

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

نههه تازیانه خوب نیست با لوله پلیکا بزن همچین رد میندازه من شوهرمو با اون میزنم

حالا ایندفعه لوله آهنیو امتحان کن

با لوله پلیکا فقط داری نازش میکنی😏

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

میترسه دیگه بره با زن همسایه تو پخ کنی از ترس هودشو خیس میکنه بعد چطور میخاد ول کنه بره یکی دیگه

مردا با کتک خوردن نمیترسن زده میشن و دور و دور و کلا از بغل یکی سر در میارن که عنشونو مثل سرمه بکشه به چشم