همینهکههست_۱n مدیر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 4957 عنوان شوهراتونو بزنید تا ازتون بترسن | مشاهده متن کامل بحث + 2330 بازدید | 145 پست از همون اول اینقد بزنینشون تا دیگه گنده گوری نکنن😧 1404/06/03 | 12:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10411 موافقم شوهرو باید مثه سگ جلو مامانشو خواهرش بگیری بزنی 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
گلنازززم2 عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 18345 مردی که دست روش بلند بشه که مرد نیست برام کنسله..مرد و مردونگیش نه کتک بزنه نه کتک بخوره یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی
17elahe عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 7635 امروز که از سر کار برگرده خونه با تازیانه میزنمش. ممنون از راهنماییت. نههه تازیانه خوب نیست با لوله پلیکا بزن همچین رد میندازه من شوهرمو با اون میزنم ایشالا ک خیره
همینهکههست_۱n مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 4957 ایموجی آخر برای چیه خب ؟؟ شوهدی که از ترس داره خودشو خیس میکنه
hesammbari عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 896 میترسه دیگه بره با زن همسایه تو پخ کنی از ترس هودشو خیس میکنه بعد چطور میخاد ول کنه بره یکی دیگه بهرحال دیگه این اسمش عشق نیستمیرید زیر یه سقف زندگی و عاشقی کنید یا نفرت و جنگ؟ یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...
دختربلورین عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 4848 عزیزم یه پلن Bهم بهمون بده زدن که تموم شد نوبت اون میشه پلن B: بندازش تو گونی بکش ببر بندازش پشت در خونه ننش و برگرد خونت و با یه چای و شیرینی از خودت پذیرایی کن
17elahe عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 7635 هیچی دیگه اگه باختی بازی رو از اول شروع کن دوباره برم بزنمش؟ بزار میامنتیجه رومیگم ایشالا ک خیره
شایدیکروز عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 1329 نههه تازیانه خوب نیست با لوله پلیکا بزن همچین رد میندازه من شوهرمو با اون میزنم از همون دفعه اول لوله پلیکا؟!
همینهکههست_۱n مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 4957 نههه تازیانه خوب نیست با لوله پلیکا بزن همچین رد میندازه من شوهرمو با اون میزنم ی چیز سنگین تر بهتر نیست
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10411 نههه تازیانه خوب نیست با لوله پلیکا بزن همچین رد میندازه من شوهرمو با اون میزنم حالا ایندفعه لوله آهنیو امتحان کنبا لوله پلیکا فقط داری نازش میکنی😏 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
mionaaz عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 4821 میترسه دیگه بره با زن همسایه تو پخ کنی از ترس هودشو خیس میکنه بعد چطور میخاد ول کنه بره یکی دیگه مردا با کتک خوردن نمیترسن زده میشن و دور و دور و کلا از بغل یکی سر در میارن که عنشونو مثل سرمه بکشه به چشم
omidam_31 عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 532 سلامتوهین میکرد تازه میخاست بزنه تمطلاق یک طرفشو بردم ثبت کنمافتاد به پامالان دوسم دارهخدافظ شاید این 🌎، جهنم سیاره ی دیگری باشد...
همینهکههست_۱n مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 4957 بهرحال دیگه این اسمش عشق نیستمیرید زیر یه سقف زندگی و عاشقی کنید یا نفرت و جنگ؟ 😂😂😂
saraaaa100 عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 11630 ببخشید استاد با چی بزنیم بهتر جواب جیده مثلا با دست با پا با چوب پیشنهادتون چیه