2777
2789
اخه تقریبا نصفش نبود خب وقتی اینجوری پیش بیاد نهایت یه کوچولو سرش خالی باشه

راست میگی ...یه بار برای دوستم تو دوران راهنمایی تولد گرفتن چون من نمیتونستم کادو بخرم یه لاک داشتم که یه کم ازش استفاده کرده بودم به ناچار اونو دادم...موقعیت مالی طرف چه جوری بوده ؟ شاید نداشته 

عمه ام اومده بود مفت خوری خونمون به اسم اینکه برامون سوغاتی خریده برام لباسایی که هزار بار پوشیده اورده

داداش کوچیکم به دنیا اومده اون یکی عمم اومد لباسای دست دوم برا داداشم به عنوان کادو اورد

عمه هام خیلی پولدارن ولی برا ما بدجنس و خسیسن

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 🥹 😭 🙏 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگی ...یه بار برای دوستم تو دوران راهنمایی تولد گرفتن چون من نمیتونستم کادو بخرم یه لاک داشتم ...

بدون مناسبت به من کادو داد و خب موقعیت مالی خیلی خوبی داره

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

خوب همینه دیگه باید میخوندی میدادی یکی دیگهچرخه رو بهم زدی که😂

🤣من عذر میخوام 🙏

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

کلاس دوم بودمروز تولدم دوستم بهم باربی کادو داد بعد از دو سه روز ازم پس اش گرفت 😂😂😂هنوز چشمم تو ب ...

من بچه که بودم مادربزرگم از مسافرت اومده بود عروسک خریده بود داد بهم بعدش فهمیدن عمم داره میاد ازم پسش گرفتن دادن به دخترعمم🥲 اون موقع خیلی دلم شکست هنوز تو دلم مونده

یه بار دیگه هم مسافرت بودن برا همه بچه ها عروسک خریدن غیر من چون معتقد بودن من بزرگم درحالی که من تقریبا همسن بقیه بودم و کوچولو بودم هنوز

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

من بچه که بودم مادربزرگم از مسافرت اومده بود عروسک خریده بود داد بهم بعدش فهمیدن عمم داره میاد ازم پ ...

عزیزممممم‌💔🥺

مامان بزرگ منم همینه به ما میگه نهار بیاین خونم میریم خونشون غذا درست میکنه میگه دست نزنین بچه های دایی ات شاید بیان اونا بخورن همه گوشت های غذا رو هم واسه اونا میریزه ما باید برنج خالی بخوریم 😒

به خدا اصلا بچه های دایی ام مامانبزرگم رو دوست ندارن من میرم خونش رو از بالا تا پایین تمیز میکنم میام بیرون آخرشم اونا رو بیشتر دوست داره

ببخشیدا خدا نکنه دور از جونش بمیره عمرا یه فاتحه از طرف اونا براش نمیاد 🙄

فقط 44 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

عزیزممممم‌💔🥺مامان بزرگ منم همینه به ما میگه نهار بیاین خونم میریم خونشون غذا درست میکنه میگه دست ن ...

اتفاقا مادربزرگ مادری منم پسر دوسته برعکس اون مادربزرگم

اوناهم از این کارا میکنن مثلا فقط به پسرداییم عیدی میدن و...

من کلا برگ چغندرم این وسط😅

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

اتفاقا مادربزرگ مادری منم پسر دوسته برعکس اون مادربزرگماوناهم از این کارا میکنن مثلا فقط به پسرداییم ...

ما نه از خانواده پدری شانس داشتیم نه مادری 😂😂

فقط 44 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷