2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کودک چند ساله؟ بچه ۲ ساله انقدر نورون ها و خار های دتدریتی ایش زیاده که سردر هوش و یادگیری ه

۲ و۴ ساله

سطح یادگیریشون پایینه 

فقط 39 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۲ و۴ سالهسطح یادگیریشون پایینه

متخصص اطفال  که رفتی راهنمایی نکرد یا ارجاع نداد بری پیش روان پزشک؟ اختلالات ای دی اچ دی و طیف اوتیسم و اختلال یادگیری و اینارو چک کردی؟

چه نشانه هایی دارن؟؟

متخصص اطفال که رفتی راهنمایی نکرد یا ارجاع نداد بری پیش روان پزشک؟ اختلالات ای دی اچ دی و طیف اوتیس ...

نه مشکلی ندارن و گفت طبیعیه باید رو تمرکزش کار کرد و گفت هرکاری برای تقویت حافظه خوبه انجام بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم تو گوگل بگرد بازی فکری مخصوص این سن پیدا کن. بچها بازیو دوست دارن توی بازی فکرشونو بیشتر کار م ...

یه چیزی هس به اسم مونته سوری

اونو خ دیدم متنوع و خلاقانه و کاربردی 

ببین اون بدردت میخوره

نه مشکلی ندارن و گفت طبیعیه باید رو تمرکزش کار کرد و گفت هرکاری برای تقویت حافظه خوبه انجام بده

خب خوبه 

کتاب خیلی تاثیر داره تا میتونید براشون کتاب بخونید موقع کتاب خوندن ازشون سوال بپرسید و ازشون بخواید شعر حفظ کنن یا یه سری کتابا هستن خودشون از متن داستان سوال میپرن یا میخوان چیزیو تو عکسا پیدا کنن

بازی های فکر 

بازی های حرکتی و ورزش هم روی عملکرد ذهن تأثیر خوبی‌میذاره

اگه علاقه داشته باشن یادگیری بلز و فلوت و کلا موسیقی برای ذهن کودک بی نظیره

۲ و۴ سالهسطح یادگیریشون پایینه

شاید توقع شما بالاس

نمیدونم عزیزم ولی بچه ها حسها رو زود متوجه میشن مرتب بچه باهوش نابغه هوشمند م خطابشون کن

خ موثره

سعی کن نگرانی ت رو پنهان کنی بهشون اعتماد به نفس بده 

خودتون و باباشون چطورین از لحاظ گیرایی

شاید توقع شما بالاسنمیدونم عزیزم ولی بچه ها حسها رو زود متوجه میشن مرتب بچه باهوش نابغه هوشمند م خطا ...

نه خب مثلا با بچگیای خودم ویا همه سناشون مقایسه میکنم چیزی بلدنیستن نه شعر نه بازی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40