2777
2789
عنوان

شرایط ازدواج

88 بازدید | 11 پست

سلام من  پری روز ساعت چهار بعد از ظهر این متن رو برای یک شخص فرستادم متاسفانه تا الان جواب نداده به نظرتون کارش زشت نبوده که جواب نداده چه باید کرد الان 

با این شخص سه سال هم دانشگاهی بودم

سلام وقتتون بخیر

اگر اجازه بدید مدت هاست میخواستم یک موضوعی رو خدمت تون عرض کنم

من حقیقتا مدت ها بود از شما خیلی خوشم می اومد و این مسئله رو خیلی مشورت کردم نهایتاً به این نتیجه رسیدم که فارغ از نتیجه ی آن به خودتون بگم

یعنی شرایط من اینطور هست که حدود ۱/۵ سال دیگه ارشد میگیرم در اون زمان اگر اجازه بدید میتونم بیام خواستگاری تون

ببخشید این مطالبی که گفتم یکم یهویی شد ولی در انتها این مسئله به هرجایی میرسه که شما بخواهید انشاالله انتهای قضیه هر اتفاقی بیفته که به خیر و صلاح باشه

پاسخ تون هرچیزی بود جای نگرانی نیست من بهش کاملاً احترام می زارم

هر سوالی دارید بفرمایید خیلی ازتون معذرت می‌خوام و

ممنونم🙏

دوستان لطفاً کمکم کنید 

دلم میسوزه برات برادر من هلاک شدی🤦‍♀️

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.