2777
2789
عنوان

دخترم تشنج کرده

98 بازدید | 10 پست

سلام دخترم از خرداد تا مرداد که ۳ ماه میشه ۴ بار تشنج کرد بدون تب بیمارستان بهرامی تهران بردمش زیر نظر دکتر ناهید خسرو شاهی هست نوار مغز و ازمایش خون گرفتن بچه همه چیزش نرمال بود ام ار ای گفته انجام بدم اخر شهریور  کسی بوده مشکل دختر منو داشته باشه چیکار کردین خیلی میترسم یه شربت داده که بهش میدم خداروشکر الان حالش خوبه استرس دارم واکسن یکسالگی رم گفتم بزارم با تاخیر انجام بدم هر وقت جواب ام ار ای رو دکترش ببینه که نامه بده مشکلی که نداره 

سابقه خانوادگی ندارید؟!گاهی ارثی هست

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تشنج خیلی بده من تجربه نداشتم اما اقوام جلوم میفتادن میترسیدم انشاالله که دیگه این اتفاق رو نبینید💚

مرسی منم خیلی میترسم دختر کوچولوم که چند بار تشنج کرد داشتم سکته میکردم کاش خوب شه 

من دوستم برا اولین بار جلوی خودم تشنج کرد و بعد از اون تقریبا هرماه تشنج میکرد ولی قرص هایی که دکتر بهش داده رو سر موقع میخوره الان بعد ۳سال تقریبا ۵،۶ماه هست که تشنج نکرده و دکتر گفته خیلی خوبه اگه همینطور ادامه داشته باشه

خداجونم... به تو دل بستم و نجاتم دادی...🥺

من دوستم برا اولین بار جلوی خودم تشنج کرد و بعد از اون تقریبا هرماه تشنج میکرد ولی قرص هایی که دکتر ...

دکتر دخترمم گفت سر موقع بده تشنج نمیکنه دیگه الان ۱۳ همین برج بشه میشه ۱ماه که دخترم تشنج نکرده

ن سابقه نداریم ن من ن همسرم

ان شالله که مشکلش رفع بشه. برای تشنح تغذیه هم موثره. سردیجات خوردن زیاد ممکنه باعثش بشه. شب بهش سردی ندید. مخصوصا ماست و هندوانه و پرتقال. 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ان شالله که مشکلش رفع بشه. برای تشنح تغذیه هم موثره. سردیجات خوردن زیاد ممکنه باعثش بشه. شب بهش سردی ...

یه سر هم به طب سنتی بزنید اگه از دکترها نتیجه دلخواه نگرفتید

دکتر دخترمم گفت سر موقع بده تشنج نمیکنه دیگه الان ۱۳ همین برج بشه میشه ۱ماه که دخترم تشنج نکرده

دکتر دوستم بهش گفت هرچی فاصله بین تشنج ها بیشتر باشه بهتره 

خداجونم... به تو دل بستم و نجاتم دادی...🥺