2777
2789
عنوان

ویروس جدید کربلایی ها

121 بازدید | 10 پست

داییم از کربلا اومده بود اومد خونمون بعد الان بعد رفتنش سردرد مختصر داریم ولی همیشگی که با دارو رفع نمیشه بدن درد اونم مختصر... کوفتگی بدن و خستگی... درد تموم دندان ها.. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من و پسرمم گرفتیم 

افتصااااح بود تاحالا اینجوری مریض نشده بودیم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
ویروس کربلاییاویروس مکه ایاویروس قمیا مشهدیاخدایی خسته نمیشید از اینهمه حرف بیخود؟

وقتی خود دکتر میگه این ویروسو اونا آوردن 

چند روز پیش هم تو به کانال خبری خوندم کرونا آوردن کربلایی ها 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
وقتی خود دکتر میگه این ویروسو اونا آوردن چند روز پیش هم تو به کانال خبری خوندم کرونا آوردن کربلایی ه ...

همسر من دو سال پیش مایع گوشش حرکت کرد و دچار سرگیجه شد شدید

۱۱۵که اومد گفت ویروس جدیده کربلاییا آوردن😐و دکتر که دید گفت این چرندیات چیه ویروس کربلایی کدومه کسانی که میرن اربعین چون بدنشون ضعیف میشه و مرتب عرق میکنن و جلوی کولر میرن یه حالت سرماخوردگی دارن