2777
2789
عنوان

خانه داری یا مستقل بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 4115 بازدید | 211 پست
من خودمم معلمم، ببین زن شاغل وقتای زیادی با بچه ههی خودش نیست دیگه شانسشه که کی از بچه اش مواظب میکن ...

اخه شما از ۸ صبح تا ۱ ربع کم بیشتر سر کار نیستید

و زمان زیادی دارید برای نگهداری از فرزندتون

بخدا خانم های خانه دارم هر روز بچشون رو میگذارن خونه مادربزرگ یه چند ساعتی

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شماها کجاها زندگی میکنید که همچنین دیدی به مادرها و خانمهای خانه دار دارنوالا بچه های ما احترام و حر ...

عزیزم لازمه درست تربیت کردن همین حضور توی اجتماع و اگاهی و تحصیل هست
صددرصد زنی که حضور پررنگی توی جامعه داشته باشه و سواد درست و حسابی فرزند خیلی صالح تری تحویل میده

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چیزی که اطراف میبینم اتفاقا خانم های شاغل خیلی سرزنده تر از خانم های خانه دارن . واسم عجیبه که می ...

خواهرمن کارمنده ظاهرن سرزندس ولی اگ یکروز بعدظهر نتونه بخوابه گریه میکنه از بی‌خوابی وخستگی

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

داری میگی پزشک بله قطعاولی شغل داریم تا شغلمن خودم با مدرک مهندسی معماری دانشگاه تهران خانه دارم ولی ...

از دانشگاه خوبی فارغ التحصیل شدی. رشتت هم ک خوداشتغاله. چرا برای خودت دفتر نزدی کار کنی؟

چرا با این مدرک خانه داری

چون همسرم دوست نداره زن شاغل باشه

هرچی ام بخره به نامم میکنه کارتاهم دست خودمه

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

لطفا از این تاپیک ها نزنید ث نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید

چون توی این تاپیک ها خانم هایی با نظرات متفاوت و هرکس هم میخواد نطر خودشو تحمیل کنه و به هم دیگه توهین میکنن

خواهرمن کارمنده ظاهرن سرزندس ولی اگ یکروز بعدظهر نتونه بخوابه گریه میکنه از بی‌خوابی وخستگی

واقعا خسته میشن خداقوت

ولی خوب درامد داشتن هم عالیه

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
یعنی من رو بکشی نمیتونم خانه داری دست خودم نیست بخدا اصلا عصابم کشش رو نداره ، میبینم خانمایی رو که ...

قبل اینکه شما ذکر کنید شاغل هستید کاملا مشخص بود .
من بارها نظرات شما رو توی تاپیک های متفاوت دیدم و قابل تحسین هستید
بعد میگن تاثیر نداره ...

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

از کجا معلوم اون پزشک بچه خوبی تربیت کنه؟ آیا تضمینی هست کسی که پزشکه یا کار بیرون داره بچه خوبی ترب ...

تمام عمر؟

دیگه بجه از ۴ سالگی میره مهد

شما وقتی بچتون مهده میرید پشت در مهد که مهر مادری بچه نیفته؟؟؟؟؟؟؟

بعدشم پیش دبستان و مدرسه

خب یه شغلی مثل معلمی خیلی خوبه

زمانی که بچه مدرسس

مادر هم مدرسس

اصلا اسیب نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر کمی روانشناسی بلد باشید در مقابل حرف های من جبهه نمیگیریدنوجوونی بسیار پیچیدسو تفکری که اغلب نوج ...

دوست عزیز

ما هم تو جامعه هستیم و با والدین و بچه هاشون در ارتباط هستیم و با روانشناسی ام آشنا هستیم و شاغلیم

منم برای شما مثال نقض از بچه های میارم که در نبود والدین و شاغل بودن بچه ها چه مشکلات دامنگیر بچه هاشون شده

درست تربیت کردن بچه هاست چه شاغل چه خانه دار که آینده خوب یا بد برای بچه رو رقم میزنه 

مادر بیسوادی و خانه داری میشناسم که تمام بچه هاش خارج از ایران تحصیل کردن و شغل های عالی دارن

یعنی من رو بکشی نمیتونم خانه داری دست خودم نیست بخدا اصلا عصابم کشش رو نداره ، میبینم خانمایی رو که ...

این منممممم🤣🤣🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خودم دخترم رو آزاد میزارم زندگیشو کمه لذت ببره نه مثل من هنش سرش او کتاب و درسه و آخرم ندونه چطور باید ازدواج کنه 

دوست داره بره هنر نه بره درس بخونه نه هر کار دیگه ای که علاقه داره ولی زندگی کنه لذت ببره از مجردی و متاهلیش و هنش سرش یه درس و کار و این چیزا نباشه 

قبل اینکه شما ذکر کنید شاغل هستید کاملا مشخص بود .من بارها نظرات شما رو توی تاپیک های متفاوت دیدم و ...

عزیز دلم صبا خانم شما لطف دارید، از خدا براتون موفقیت ارزو دارم❤️

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

متاسفانه یک عده کاربر که مشخصه از ادب و فرهنگ بهره ای نبردن 

به شاغل بودن و خانه دار بودن توهین میکنن و فراتر از اون فخر فروشی 

کاش یاد بگیرید توی یک بحث از کلماتی مثل حمال استفاده نکنید

و با دید تحقیر و حماقت نظر ندید 

کلماتی که از دهن شما خارج میشه نشون دهنده شخصیت شماست 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀