2777
2789
عنوان

خانه داری یا مستقل بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 4113 بازدید | 211 پست
اخيييي. چقدر كوته فكر. كاش مدرسه درست حسابي ميرفتي تا يادت بدن زناي خونه دار اين چيزي كه تو سر تو هس ...

تو مال قرن چندمی که کسی که رفته درس خونده تحصیلات آکادمیک داره و بعدش از علمش پول درمیاره رو میگی نیروی غرب؟ اون برای موقعیتی هسن که زن ها دست به هر شغلی بزنن مثل فاضلاب تمیز کزذن و رفتگری

نه زن هایی که رفتن دانشگاه مهندس و دکتر و پرستار شدن ، آدم میره دانشگاه. که بره سر کار خانم! اگر مخالف سر کار رفتین احتمالا باید مخالف دانشگاه رقتن زن ها هم باشی 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

دقیقا حالا معتقدم هستند که چون شاغل ان خیلی فهمیدن و از زبونشون در و گوهر می ریزهبعد میان واسه جامعه ...

هر شاغل تحصیل کرده ای با فرهنگ نیست 

و این بارها ب من ثابت شده 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزن بیشتر مثال بزن لطفا

مثالی نداره بزنه که چون فقط شاغله و هیچ اشرافی به اطرافش و کشور و فرهنگ خیلی از مردمون نداره.

مثل کسی که همیشه گوشت میخوره وقتی بهش بگی عده ای سال یه بارم گوشت نمیخورن باور نمیکنه

اکثر زنهای قدیمی ایران در منازلشون کارگر بودند. 

لباس اون همه بچه رو کی و چطوری بشوره؟

اب لوله کشی نبود. پیاده تا کجا با ظرف میرفتند اب می اوردند. 

هیزم از صحرا میکندند. 

غذا میپختند برای ادمهای زیادی. پنبه درو میکردند و نخ نی ریسیدند. 

میرفتند تو سرما لب رود ظرف میشستند. گاو و گوسفند نگهداری میکرذند. کاه میریختند و یونجه خرد میکردند. طویله تمیز میکردند. گندم جوال میکردند. 

اون موقع یادتون نبود بگید زن برای کار سخت افریده نشده، حالا یادتون افتاده؟ 

ی کترینگی پایین خونمون هست انقذر ازش خرید میکنیم ی باز مرده گقت من هیچوقت ورشکسته نمیشم همین خانواده ...

خوبه به خاطر یکم به خودتون زحمت بدین خودتون آشپزی کنید جیب مردم رو پر میکنید و این حرفا رو هم میشنوید 

استاد دانشگاه من یک زن هست که تازگی بچه دار شده و میگه چطور شما یک درس نمیتونید بخونید من از پنج صبح سر پام ناهارمو آماده می‌کنم میام دانشگاه زود زود مارامو می‌کنم و هفته ای یکبار یک خانم هست میاد کل خونه رو مرتب میکنه

اخه شما از ۸ صبح تا ۱ ربع کم بیشتر سر کار نیستیدو زمان زیادی دارید برای نگهداری از فرزندتونبخدا خانم ...

به خدا همین ساعت کم بچه خونه مامانم میمونه اینقدر مامانم غر میزنه،. بچه اینقدر بهانه گیره 

نمیدونم چرا هیچ کسی همکاری با من نمیکنه 

تازه مدرسه هم که خیلی تعطیلی داره، بعضی وقتا میگم خانمای شاغل همیشگی واقعا زحمت میکشن

بعضیا انگار با ماشین زمان سفر کردن به این دوره الان اکثرا حقوق ۱۵،۲۰ تومنی میگیرن همین که بتونن تا آ ...

شمااگرازاول بحث من این کاربرباشیدمیبینیدنوشتن خانم هرسال وسایل خونه عوض میکردن عمل وفلان داشتن پس ایشون درامدشون ۱۵و۲۰نبوده چون با۱۵و۲۰نمیشه کاری کرد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بعضیا انگار با ماشین زمان سفر کردن به این دوره الان اکثرا حقوق ۱۵،۲۰ تومنی میگیرن همین که بتونن تا آ ...

شمااگرازاول بحث من این کاربرباشیدمیبینیدنوشتن خانم هرسال وسایل خونه عوض میکردن عمل وفلان داشتن پس ایشون درامدشون ۱۵و۲۰نبوده چون با۱۵و۲۰نمیشه کاری کرد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بینشون فرق هست اما ارزش انسانی شون فرق نداره

منتها همیشه خونه دارا میریزن سر شاغلا ک آره شما زنانگی ندارید شما نسبت ب بچه بی مسئولیت هستین فلان بهمان 

بنده مادرم آزمایشگاه کار میکنن و با اینکه خیلی وقتا دیر تشریف میاوردن خونه همیشه بهشون افتخار میکردم و بین همکلاسی ها یه حس خوبی بود ک مادرم شاغل هستن