2777
2789
عنوان

چقدرسخته واقعااااا

197 بازدید | 14 پست

واقعا رژیم وکالری شماری خیلی خسته

چقدر آدم بخواد از چیزایی ک دوست داره دل بکنه

من صبحانه حلیم باسرشیرخوردم،واقعا به نظرم زیاد نخوردم درحد پنج شش قاشق.نون سه چار کف.اونم نون لواش ک اون همه سبکه.واقعا هنو خیلی جاداشتم بخورم.آخرسر کالری میشماری میزنه ۵۰۰

بعد تو کل کالری روزانت ۱۵۰۰...واقعا خیلی سخته آدم خودشونگه داره.بعد میگن ورزش.خب ادم سیر نشه که قوت نمیگیره ورزش کنه ولی ب هرحال

واسه کسی ک هرچی میخوره وچاق نمیشه،نه...واسه کسی ک کلا میلی ب خوردن چیزی نداره هم نه.ولی واسه کسی ک مث من خوش غذاست وهمه چی دوست داره وزود سیرنمیشه ولی باز تناسب اندامشو حفظ کرده واقعا باید گفت دمت گرم.از کوه کندن هم سختتره واقعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشاالله حلیم با سرشیر خوردی کنارشم نون😁

قد و وزنت چنده؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من که میگم خوشبحال کسی که لاغره کسایی که اضافه وزن داریم کیلو کیلو اضافه میکنیم و باید گرم گرم کم کن ...

مابرعکسیم انقدخرج میکنیم میخوریم اخرسر یه استرس کوچیک باعث میشه همش بسوزه و مثل معتادا لاغر شیم

من که میگم خوشبحال کسی که لاغره کسایی که اضافه وزن داریم کیلو کیلو اضافه میکنیم و باید گرم گرم کم کن ...

دقیقا،خودمو کشتم هفت ماه ۱۸ کیلو‌کم کردم

درعرض س ماه هشت کیلوش برگشت

آخه چقدر رژیم چقدر چشم بستن🙄😪