2777
2789
عنوان

کسی با این پسرای که ماشین لاکچری دارن دوست بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 25 پست

همه اینجور نیستن من که جذبشون نشدم هیچوقت موارد زیاد بوده نمیدونم به خاطر چیزایی که شنیدم خودمم نمیتونم اعتماد کنم راحت،بیشتر جذب شخصیت آدما میشم و با عرضه بودنشون البته 

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻

اگر تو دور دور پیداش کردی، خب مشخصه طرف چیکارس

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگیر نیستن اکثرا مگه سطحت از خودشون بالاتر باشه ولی اینجوری نیست با چند نفر باشن البته این بستگی به پسر پولدار نداره همون پسرای شکل میمون بدرد نخورم خیانت میکنن بستگی به اخلاق و ذات پسره داره

نگهداشتنشون سخته حتی اگه بگیرم باشه 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

یکی بهم پیشنهاد داد ماشینش خارجی و لوکس بود 

اون موقع مجرد بودم 

خیلی رک گفت پیشنهاد رابطه دارم 

یکی دیگه هم بود خواننده بود البته جوجه خواننده 

خیلی پولدار بود چند تا ماشین لوکس داشت 

همش ترکیه عشق و حال اونم همون اول 

رک گفت رابطه می‌خواد 

کلا اکثرا نرمال نبستن خیلی کم پیش میاد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بله اگر از خانواده پولداری باشن یعنی پولشون خودساخته نباشه، بله با دخترای مختلف میگردن فقط برای رابطه به دو دلیل چون تحت سلطه و نظر خانوادشون هستن و طبق میل اونا و با عرکسی که مدنظر اوناست باید ازدواج کنن( مثلا دختر فامیل یا دوست و آشنا خانوادگی و...) یا هم اگر قراره خودشون دختری رو انتخاب کنن یکی هم سطح و طبقه خودشون رو انتخاب میکنن برای ازدواج چون باید مورد تایید خانواده هاشون باشه، این مسئله رو دیدم که میگم ، دختر خانم تحصیلات خوب از دانشگاه تهران داشت اما در سطح اجتماعی و مالی پسر نبود ، با آقا پسر دوست شد به امید اینکه باهاش ازدواج کنه همهه کار براش کرد یکی دو سال هم باهم بودن، تهش پسر کات کرد یک ماه بعدش با یکی که انتخاب خانوادش بود ازدواج کرد

اسی بابام ... تمام مردم دنیاهم چشمشون ب زندگیشه 

ینی تاحالا مستاجری نبودع ک بیاد توواحدای خونه مامانم اینا و نزدیک نشه ب بابام خانمه

قسم میخورم ک ماشین مدل بالا پول و خونه دست و پای خیلیارو شل میکنه ..

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚