2777
2789
شمام برو بشین کنج خونه و هی به پول فکر کن ببینم چطور بهت پول میرسه.همچین برداشت سطحی از این جمله واق ...

تو دختر خوبی هستی  میخوام  یک کتاب بهت بدم  همه این کد های موفقیت رو بهت بگه

تو دختر خوبی هستی میخوام یک کتاب بهت بدم همه این کد های موفقیت رو بهت بگه

بله بفرمایید

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمام برو بشین کنج خونه و هی به پول فکر کن ببینم چطور بهت پول میرسه.همچین برداشت سطحی از این جمله واق ...

من نگفتم برم یه گوشه خونه بشینم اتفاقا حرف مولانا هم همین بود 😂 حالا مولانا شده بیزنسمن؟ اتفاقا الگوگیری از مولانا باعث میشه فقیر بشی نه پولدار چون اون عارف و صوفی بود مال دنیا رو اخ میدونه

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run  🔮🪄

تو دختر خوبی هستی میخوام یک کتاب بهت بدم همه این کد های موفقیت رو بهت بگه

کد های موفقیت ؟ مگه داره گیم‌ بازی میکنه کد بزنه ؟ 😂

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run  🔮🪄

تربیت درست ضمیر ناخوداگاه خیلی مهمه مثلا تو ی چیزی  رو میخای خو تموم  مراحل قانون جذب رو انجامش میدی ولی تهش تردید داری   خو تردید ریشه تو ضمیر ناخوداگاهت داره که مانع از رسیدن به آرزوت میشه   من  آشنای داشتم با همین قانون به تموم ارزوهاش رسید  هر روز مدیتیشن میکرد تو بدترین شرایط بازم ذهنش آروم بود عمیقا باور داشت به اجابت ارزوهاش آخر سرم شد  حتی بهتر از اونی چیزی که میخاست

بعدا یک تاپیک دیگه میفرستم دانلود کن ،زندکی عوض میشه ، بیدار میشی

اهان

منم تگ کنید لطفا

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

صدرصد .شک نکن حقیقت محضه 

ولی باید درست و با باور حقیقی انجامش بدی

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

اگر قانون جذب واقعیت داشت هیچ وقت گرسنه ها شکمشون خالی نمیموند چون هیچکس بیشتر از اون به غذا فکر نمی ...

افرین مثال قشنگی بود 

جدا از این من تا به امروز یک نفر ندیدم با این روش زندگیش بهبود پیدا کنه طرف میوفته روی تکرار و نشخوار افکار مثبت ولی نتیجه ی واقعی هیچی ! 

به نظرم همین قوانین جذب و مثبت و فلان خودشون باعث مشکلات روانی میشن تا کمک به پیشرفت مالی

افرین مثال قشنگی بود جدا از این من تا به امروز یک نفر ندیدم با این روش زندگیش بهبود پیدا کنه طرف میو ...

آره فقط یک کاری میکنن تلاش و خدارو فراموش کنی

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
آره فقط یک کاری میکنن تلاش و خدارو فراموش کنی

من تنها به تلاش اعتقاد دارم چون خدا گفته من انسان رو آزاد و صاحب اختیار آفریدم ! 

فکر کنم تو قران بیشترین قسم رو هم به این خورده که کوچک ترین سود و ضرر برای انسان تنها نتیجه اعمال خودشه

حقیقت داره چون اصول شو بلد نبودی

اگه وجود داشت هیچکس تلاش نمی‌کرد به هر چیزی میخواست می‌رسید خوبه که وجود نداره پس الان  اکثر مردم ایران همیشه به نبود قطعی برق فکر میکنن کو برق  ؟؟؟؟!

تو اصولش رو یاد بده ببینم

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده