یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شمام برو بشین کنج خونه و هی به پول فکر کن ببینم چطور بهت پول میرسه.همچین برداشت سطحی از این جمله واق ...
من نگفتم برم یه گوشه خونه بشینم اتفاقا حرف مولانا هم همین بود 😂 حالا مولانا شده بیزنسمن؟ اتفاقا الگوگیری از مولانا باعث میشه فقیر بشی نه پولدار چون اون عارف و صوفی بود مال دنیا رو اخ میدونه
when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄
تربیت درست ضمیر ناخوداگاه خیلی مهمه مثلا تو ی چیزی رو میخای خو تموم مراحل قانون جذب رو انجامش میدی ولی تهش تردید داری خو تردید ریشه تو ضمیر ناخوداگاهت داره که مانع از رسیدن به آرزوت میشه من آشنای داشتم با همین قانون به تموم ارزوهاش رسید هر روز مدیتیشن میکرد تو بدترین شرایط بازم ذهنش آروم بود عمیقا باور داشت به اجابت ارزوهاش آخر سرم شد حتی بهتر از اونی چیزی که میخاست
اگه وجود داشت هیچکس تلاش نمیکرد به هر چیزی میخواست میرسید خوبه که وجود نداره پس الان اکثر مردم ایران همیشه به نبود قطعی برق فکر میکنن کو برق ؟؟؟؟!
تو اصولش رو یاد بده ببینم
بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده