2777
2789
عنوان

ای کاش چهرتون نچرال بود

268 بازدید | 34 پست

ینی کسی نه ژل تززیق میکرد نه کاشت ابرو نه فیلر نه بوتاکس نه عمل بینی و ... نه حتی رژ لب و کرم هیچی هیچی

مادرزادی خالص نچرال خالص 

تا این قد ادم درگیر خوشگلی نمیشد

اونوقت ادم خاطرش جمع بود اگه فلانی خوشگله واقعااا خوشگله 

ومدام دغدغه عمل بینی و.. نمیداشتیم برای زیبایی

من چهرم کاااملا نچراله و خب نیازی به عملو اینچیزا واقعا ندارم بینیم نخورده لبامم کوچولو ولی خب دوست ندارم بزرگ باشن 🥺

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دغدغه داشتن ربطی ب بقیه نداره صرفا انتخابه نباید بخاطر بقیه ادم خودشو دستکاری کنه! اونا انتخاب کردن دوست دارن باخودشون ور برن 

یکی دوست نداره من نچرالم وازخودم بشدت راضیم هیچوقت خودمو زیر دست جراح نمیبرم هی باصورتم وربره

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

من چهرم کاااملا نچراله و خب نیازی به عملو اینچیزا واقعا ندارم بینیم نخورده لبامم کوچولو ولی خب دوست ...

هیچکس زشت نی منظورم مثل مه لقا جابری 

کلا عمل نباید باشه هیچی هیجی نباید باشه 

بجای پیشرفت علم بفکر پسرفت

چرا اینجا اینجوریه

یکی با عمل زیباست یکی بی عمل 

حرف کسایی که با هیچکدوم زیبا نیستن اینه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

از قدیم همه دنبال زیبایی بودن

توی هر زمان با ابزار و وسایل در دسترس خودشون

حتی توی قبیله های جنگلی هم کارهایی برای زیبایی انجام میدن

حالا این وسط یه سریا شور قضیه رو در میارن و بیش از حد و غیر ضروری از امکاناتی که هست استفاده میکنن

بنظر من چرا آدمی که مثلا بینی خیلی بزرگ و دفرمه ای داره و خداوند هم علمشو به بشر داده نره استفاده نکنه و زیبا تر نشه؟

یا کسی که لب نداره واقعا چرا خودشو محروم کنه وقتی میتونه به طبیعی ترین شکل درستش کنه؟!

یا موارد دیگه

از قدیم همه دنبال زیبایی بودنتوی هر زمان با ابزار و وسایل در دسترس خودشونحتی توی قبیله های جنگلی هم ...

خب اینا آره درست ولی بخوای اینجوری حساب کنی منم لب بالامباریکه مادرزادی برم ژل بزنم داف میشم  و از سلبریتی های خوشگلم خوشگل تر ولی عملیه دیگ 

بجای پیشرفت علم بفکر پسرفتچرا اینجا اینجوریهیکی با عمل زیباست یکی بی عمل حرف کسایی که با هیچکدوم زیب ...

اتفاقا خودم جزو دسته خوشگلام ولی خوشگل داف نه

به خودت نگیز اگ مشکل داری😂😂من دوست دارم کل کشور بدون فیلر و ژل و بوتاکس باشه و حتی کرم و آبرسان و فلان و بهمان

اتفاقا خودم جزو دسته خوشگلام ولی خوشگل داف نهبه خودت نگیز اگ مشکل داری😂😂من دوست دارم کل کشور بدون ...

نه والا من کوچیک ترین نقصی رو صورتم ندارم

و با زیبایی بقیم مشکلی ندارم برن عمل کنن زیبا شن

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

خب اینا آره درست ولی بخوای اینجوری حساب کنی منم لب بالامباریکه مادرزادی برم ژل بزنم داف میشم و از س ...

خب چرا انقد تزریق بشه که داف بشی!

طبیعی تزریق کن خوشگلتر بشی خودت هم کیفشو ببر

مثلا عملی بودن چه عیبی داره وقتی خیلی به اندازه باشه؟

منم از ۲۴ سالگی دوست داشتم بینیمو عمل کنم چون روش یه قوز داشت ولی همه نچرال نچرال میکردن منم بخاطر حرف بقیه حس خوبی که میتونستم تجربه کنم از خودم دریغ کردم

وقتی ۳۰ رو رد کردم فهمیدم حرف بقیه واقعا الکیه همه آدما وقتی جایی از هیکل یا چهرشون مشکلی باشه دوست دارن برطرف کنن

منم رفتم عمل کردم خیلی خیلی طبیعی و زیبا

خودمم لذت میبرم

حالا لبم خیلی معمولیه نه باریکه نه قلوه ای ،خوبه دوسش دارم

ولی اگه باریک بود حتما به اندازه در حدی که طبیعی باشه تزریق میکردم

حتی من همسرم ارتودنس کرد دندوناش که جمع شد یهو خط خندش خیلی عمیق شد فرستادمش ژل زد(خیلی مقاومت میکرد که بره) 

به خدا وقتی زد انقد روحیش عوض شد از چهرش بیشتر لذت میبرد

خب اینا آره درست ولی بخوای اینجوری حساب کنی منم لب بالامباریکه مادرزادی برم ژل بزنم داف میشم و از س ...

اما من کلا خودم طرفدار اینم که آدم باید به پوستش برسه تا همیشه شاداب باشه به موهاش برسه همیشه پرپشت و درخشان باشه

روتین داشته باشه

و از همه امکاناتی که توی این دنیا هست و خداوند علمشو به بشر عطا کرده در حد لزوم استفاده کنه و لذت ببره

ولی کسی که لازم داره

خیلیا نچرال واقعا زیبان و تناسب دارن ولی یه سریا نه میتونن زیبا تر بشن چرا که نه

نه والا من کوچیک ترین نقصی رو صورتم ندارمو با زیبایی بقیم مشکلی ندارم برن عمل کنن زیبا شن

مشکلی ندارم کی عمل کنه یا نه 

مشکل اینه ناخواسته وقتی یه نفر لب خوشگلی نداره بره ژل بزنه از تو قشنگ تر دیده میشه یا یکی بینیش ممکنه هیچ مشکلیم نداشته باشه عمل کنه بهتر میشه