2777
2789
عنوان

یجوری برخورد کردم که فامیل مواظبن به من هر حرفی نزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 26 پست
پدرت نمیتونه کمک کنه خونه جدا بگیرید؟

جداشدن خب 😂با توهین و دعوا جداشدن حالا کمک کنه؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
جداشدن خب 😂با توهین و دعوا جداشدن حالا کمک کنه؟

خب بخاطر شما که بچه ش هستی کمک کنه 

نه بخاطر مادرت 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بخاطر شما که بچه ش هستی کمک کنه نه بخاطر مادرت

بره بمیره 

برام بابام نیست

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
از تو که جدا نشده تو دخترشی حقته حمایتت کنه

تو تاپیکام ازش نوشتم پدر نبود که هیچ برام دشمنمم بود

بره بمیره برام بابام نیست

اگه یه درصد هم احتمال میدی کمک کنه بهش بگو 

خونه جدا بگیرید خیلی بهتر میشه 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

نه نمیشه طلاهم بفروشیم نمیتونیم خونه بگیریم

ببین از ماملنت ناراحت نشو

معذرت میخوام که اینجور میگما،،ولی ادم وقتی طلاق میگیره یه جوری حس سربار بودن و اینا بهش دست میده،،، یه جور زبونش کوتاه میشه،،،، 

تو دلش میفهمه که اونا مقصرن ولی نمیتونه کاری کنه،،،، 

نمیتونه باهمه شون بجنگه،،،، نمیخواد پس فذدا بهش بگن طلاق گرغتی اومدی اینجا همه رو بهم ریختی،،، 

، من خودم دوازده ساله میخوام طلاق بگیرم،، خانواده حمایت نمیکنن،،،،،، از ترس اینکه نرم برای یه لقمه نون سربار نشم طلاق نمیگیرم

در عجبم چرا اینهمه ندت به فمر نیفتادید حداقل نزدیک خونه مادربزرگ یه جای کوچیک اجاره کنید،،، 

مادربزرگت کمک نمیکنه؟؟ 

یا طلاتون در حدی نیست که رهن کنید؟؟ 

باور کن ادم با پدرمادر خودش هم تو یه خونه نمیسازه،، 

چه برسه خونه مادربزرگی که هزار نفر رفت و امد دارن 

اگه یه خونه داشتید احترام تون سرجاش بود،،،، یا اینکه حداقل مادرت میتونست حرفی بزنه 

متاسفانه محترمانه نمیتونم جواب بدم باید ببخشید برینم به طرف هرچی احترام گذاشتیم بس بود

من بر خلاف راهنمایی بقیه ،میخوام بگم که ،اصلا جواب نده 

یه وقت به خودت میای مثل خروس جنگی شدی ومیپری به همه ،واین اخلاق عادتت شده 

مادرت هم بیچاره راهی جز سکوت نداره 

چون سربار شده ،اگه می تونستید مستقل شدید مجبور نبودید از همه حرف بشنوید ،والبته کسی هم به خودش اجازه دخالت نمیداد 

خودت که درست رو بخون بجایی برسی 

مادرت رو مجبور کن یه هنری یاد بگیری تا باهاش پول در بیاره 

من بر خلاف راهنمایی بقیه ،میخوام بگم که ،اصلا جواب نده یه وقت به خودت میای مثل خروس جنگی شدی ومیپری ...

ممنونم که این نکته رو بهم گوشزد کردی 

بقران قسم اتفاقا همین مدلی هم شدم نسبت به خیلیا گارد دارم

مثلا غریبه ها میگن چرا یهو عصبانی شدی ما باهات شوخی کردیم 

از همون بچگی مامانم پشتم درنیومد خودشم بلد نبود جواب بده بقیه مسخرش میکردن دیوار کوتاه فامیل بود و هست من تصمیم گرفتم مثل اون نباشم ااما انگار یه خشم درون ریز دارم یهو فوران میکنه 

ببین از ماملنت ناراحت نشومعذرت میخوام که اینجور میگما،،ولی ادم وقتی طلاق میگیره یه جوری حس سربار بود ...

اره واقعا کاش می شد که جدابشیم 😔

کاش راهی بود جایی بود 

نه مادربزرگم که چیزی نداره پدربزرگمم از این آدم حساسا میگه نه نمیخوام جدا بشین فلان ولی من خودم شخصا به حرف پدربزرگم که گوش نمیکنم اگه راهش پیدادکنم اگه خونه پیدا کنم اولین نفر منم که جدا میشم

ممنونم که این نکته رو بهم گوشزد کردی بقران قسم اتفاقا همین مدلی هم شدم نسبت به خیلیا گارد دارممثلا غ ...

مامانت تو این سن تغیر نمی کنه ،مگه اینکه خودش بخواد 

شمام خودت رو سرگرم کن با درس وکلاس ودوست خوب 

زیاد هم مامانت رو امر ونهی نکن ،بزار خودش باشه ،بلاخره یه جایی خودش خسته میشه وشروع می کنه به دفاع از خودش 

مامانت تو این سن تغیر نمی کنه ،مگه اینکه خودش بخواد شمام خودت رو سرگرم کن با درس وکلاس ودوست خوب زیا ...

اینکه خاله هام درمورد زندگی من بهم دخالت میکنن اذیت میشم 

خیلی رنج میبرم 

اعصابم خورد میشه اینکه بخوان تحقیرم کنن خوردم کنن