2777
2789

سلام

من امسال آزمون آموزش پرورش شرکت کردم

شوهرم اولش قبول کرد اما انقدر بی انگیزم میکرد میگفت مگه نیاز داری؟ بیخود داری میخونی و ...، داغون بودم ولی همه ی تلاشمو کردم

آخرشم با یه نمره ی نزدیک قبول نشدم

کلا مخالف کار کردنمه، دوس داره فقط بشینم تو خونه ولی بخدا من روانی شدم شهر غریب با یه بچه ۳ ساله صبح تا شب تنهام افسرده م

همه ی امیدم به تدریس بود

زنگ زدم مدرسه غیرانتفاعی صحبت کردم گفتن بیا حضوری، احتمال داره جذبت کنیم

فردا قرار بود برم، حالا امشب شوهرم میگه اگه رفتی دیگه رو زندگیمون حساب نکن و راهمون جدا میشه و ...

خیلی درمونده م خانما

دلم یه هیجان میخواد

حال و حوصله ی باشگاه و ... هم ندارم

اونقدری هم پولدار نیستیم که هرچی میخوام بخرم و هرجا میخوام بچرخم

گفتم یه حقوق داشته باشم سرمم گرم باشه

چیکار کنم؟

شوهرم آدم خوبیه ولی زندگیم یکنواخته حالم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ۳ ساله ات رو میخوای چکار کنی ؟؟همون پولی که غیر انتفاعی میده باید بدی مهد کودک

میدونم عزیزم اشکالی نداره کلا میخوام دخترمو بذارم مهد از امسال

فرقی نمیکنه کار کنم یا نکنم

دخترم خیلی تنهاس ۳ سال و نیمشه میخوام بذارمش چند ساعت تو روز مشغول باشه

برو مصاحبه

ولی کلا معلمی سخته یه سال میگیرن یه سال نه برو یه شغل مثل فروشندگی یا حتی مربی مهد بچتم ببر تا بدونه دنیا دست کیه

از اول بهت نگفته مخالفه و خواسته بی انگیزت کنه روحیت رو از دست بدی  خیلی دغل بازه 

معلومم هست ماهی سه چهار تومن رو بهت نمیده و همش میگه ندارم 

فقط خرید یخچال انجام میده

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

عزیزم کار فوق العاده استرس زاست و اگه همسرتم مایل نیست و ازالان داره بهت میگه مشکلاتت چند برابره، مهدکودک بچه، کل مل با مربیش، مریضیش، مرخصی گرفتم، خستگی، استرس، پدرومادرایو توقعاشون و... داغونت میکنه، خونه هم میای شوهرت حامی نیست، من باشم نمیرم و بهش میگم فقط به خاطر حرف شما من علاقه موکنار میذارم، امیدوارم بهم ثابت بشه کار درستی کردم، خودتم برو باشگاه و پیاده روی و کم کم شروع کن با دخترت مهارتهای لازم رو کارکردن و اگه مایلی برو اقدام دومی

ما شیخ و واعظ، کمتر شناسیم/یا جام باده، یا قصه کوتاه...
برو مصاحبهولی کلا معلمی سخته یه سال میگیرن یه سال نه برو یه شغل مثل فروشندگی یا حتی مربی مهد بچتم بب ...

همه حرفات درسته

درآمدش خوبه ولی همش چک و قسط داره اصلا دستم باز نیست

خریدای خونه هیچی کم نمیذاره ولی مثلا چند ماهه بچم دوچرخه میخواد اونم میگه میخرم و نمیخره

بااینکه از بیرون یکی ببینه فک میکنه خیلی پولداریم

و آره از اول بهم نگفت نرو

بعد دید جدی ام فقط خواست حالمو بگیره

چیکار کنم؟ یعنی واقعا یه عمر بشینم تک و تنها تو خونه در و دیوارو نگاه کنم؟

من شاغل بودم بعد ازدواج شوهرم نذاشت برم دو سه ماه بعدش افسرده شدم همش غر میزدم بی‌حال بودم گریه میکردم آخرسر وضعمو که دید گفت برو هرکار میخوای بکن 

نه بچه دارم نه چیزی صب تا شب تو خونه شوهرمم سرکار 

یاز خوبه شما بچه داری سرکرم میشس

چیکار کنم؟ یعنی واقعا یه عمر بشینم تک و تنها تو خونه در و دیوارو نگاه کنم؟

مگه بچه نداری؟تنها نیستی که

انقدر به خودت تلقین نکن 

نمیگم شاغل بودن بده چون خودم شاغلم 

ولی هر چی مزیت داره از اون طرف سختی هم داره و در کل وقتی شوهرت راضی نیست و ممکنه زندگیت بهم بخوره اصلا ارزش نداره

مگه بچه نداری؟تنها نیستی کهانقدر به خودت تلقین نکن نمیگم شاغل بودن بده چون خودم شاغلم ولی هر چی مزیت ...

بخدا بچه داری بدتر از تنهاییه

اگه تنها بودم هرکار میخواستم میکردم

مشکلم الان بچمه که خستم میکنه هیچکسم ندارم کمکم باشه

روحیم خسته س دوس دارم یکم به حال خودم باشم