2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حنا بزن من خیلی دوست داشتم نتیجه شو

رزماری هم میگن عالیه 

من میخوام اینو امتحان کنم جوشانده ی رزماری و آب برنج باهم میکس کنم بزنم به موهام و بشورم

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻

اره ولی استفادش استمرار میخواد

من چند ماه استفاده کردم خیلی خوب بود اما بعدش بی خیال شدم

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
حنا بزن من خیلی دوست داشتم نتیجه شورزماری هم میگن عالیه من میخوام اینو امتحان کنم جوشانده ی رزماری و ...

ببین من اینو چند بار مامانم زد عالی بود ولی بعدش مو یه بویی می‌گیره باید تحمل کنی ... سعی کن آب برنج محلی باشه من آب برنج ک جدا میزنم خیلی خور بوده تا حالا ریشه رد قوی می‌کنه ولی مادر بزرگم یه ترکیب قدیمی همیشه می‌گفت میخوام اونو امتحان کنم 

تخم شنبلیله جوشانده و میخک و رزماری جوشانده با دم اسب جوشانده با کمی آب برنج 

حنا و تخم مرغ و دو تا قاشق روغن زیتون 

اینارو مخلوط می‌گفت بکنین قوام بیاد ۴ ساعت بمونه یخچال بزارید کف سر ، ۴ ساعت بمونه بعد بشورین من استفاده نکردم دلی زن داییم ک مداوم میزنه میگه حرف نداره 

جدن چجوری استفاده کردی قشنگم؟ بعد اینک ریزش برطرف شده یا کم شده ؟ و اینک رشد مجدد هم داشتی ؟

من یه قاشق سیاهدانه رو با دو قاشق رز ماری قاطی کردم دو لیوان آب ریختم وقتی جوشید زیرش رو کم کردم تا میزان آب به یه لیوان رسید بعد رنگ آبم تقریبا سیاه شد بعد گذاشتم سرد شد از صافی رد کردم ریختم داخل اسپری هر روز به کف سرم میزنم تازه موهای سفید رو هم تیره میکنه و تنها ایرادش اینه که موها گره میخوره که من اول با انگشت شونه میکنم گره باز شد بعد شونه میزنم

چجوری حنا میزنی

خب میتونین خالی بزنین حنا رو یا چیزای دیگه بهش اضافه کنین مثل تخم مرغ قهوه یا چای، ماست و لیمو هم میگن عالیه 

زردچوبه هم اضافه کنید من ماست و لیمو تا حالا اضافه نکردم ولی میخوام اضافه کنم از این به بعد

بعد کم کم آب ولرم بهش اضافه کنین به غلطت مورد نیاز برسه جوری باشه راحت روی سر پخش بشع ولی جوری هم نباشه که شل باشه خیلی 

بعد با سلفون ظرف حنا رو بپوشونین شب آماده کنید بهتره تا صبح بمونه بعد حتی میتونین 12 ساعت بزارید بمونه یک الي 2 ساعت هم میشه بعد که گذاشتین استراحت کنه اگر دید یکم سفت شده یه مقدار آب اضافه کنین بهش باید غلظتش مثل ماست باشه بعد بزنید به موهاتون 2 تا ٦ ساعت کافیه هرچقدر بیشتر بمونه رنگ دهيش بیشتره اگه هدف تقویت مو و ایناست فقط تا دوساعت کافیه

ببین من اینو چند بار مامانم زد عالی بود ولی بعدش مو یه بویی می‌گیره باید تحمل کنی ... سعی کن آب برنج ...

مرسی قشنگم لطف کردی❤️

منم شنیدم میگن آب برنج و جوشونده  ی رزماری بی نظیره ارزش امتحان کردن داره و بلند تر میشه موها یه خانمیو دیدم موهاش داغون بود و دکلره کرده بود بعد 6 ماه نتیجه رو نشون داد چقدر موهاش پرپشت تر و بلند تر شده بود😍