2777
2789
عنوان

خواستگارم گفت خالش فوت کرده 📷📸

387 بازدید | 30 پست

من حدودا دو هفته پیش با آقایی معرفی شدم برای ازدواج 

یکم پیامی صحبت کردیم و ۵ شنبه هفته گذشته همو دیدم 

ظاهرا ک خوب بود شرایط شغلیشم خوب بود . حرفاشم منطقی بود.. من برداشتم از اون جلسه این بود ک ازم خوشش اومده 

قرار شد بیشتز آشنا شیم .

من ۳۰ ایشون ۳۸ سالش هست 

الان نمیخام خیلی واقعا کش پیدا کنه ، خیلی بریم بیرون

و آشناییمون طولانی شه دوست دارم زودتر بعد از ی شناخت کلی خانواده هامون در جریان باشن 

ک البته بهش گفتم ترجیحم اینکه بعد از شناخت کلی خانوادمون رو در جریان بزاریم در غیر اینصورت من ادامه نمیدم اونم گف موافقم و گف الان مامانش در جریانه ک با من بیرونه برای اشنایی

من خودم ترجیحم اینه زودتر حرفامونو بزنیم و نتیجه بگیریم ک برای ازدواج مناسب هستیم یا ن 

همیشه هم اون پیام داده حالا یا بیشتر صبح بخیر گفته یا حالمو پرسیده 

بعد از ۵ شنبه وقتی برگشتم بهم پیام داد رسیدی 

جمعه هم صبح بخیر گف 

دیروز و امروز کلا ازش خبر نداشتم.. گفتم امشب حالشو بپرسم پیام دادم گف خالم فوت کرده 

ولی ی حسی بهم میگه داره دروغ میگه و شاید داره بین چند مورد بررسی میکنه ک کدوم بهتره

نمیدونم چیکار کنم 

راهنماییم کنید لطفا

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

کاری جز صبر کردن از دستت برنمیاد وایسا ببین چی میشه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما فوت شده واقعا. یه کم صبر داشته باش

ی حسی دارم یجای کار میلنگه 

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

منتظر بمون ببین چی میشه 

اگه بخواد بین چند تا مورد بررسی کنه و بعدا شما انتخاب بشی که متوجه میشی دروغ گفته و فامیلی فوت نشده

پس منتظر بمون ببین چه میشه و وقتی متوجه شدی تصمیم بگیر 

تو دیگه پیگیر نشو، پیام داد بگو که اره من فکرامو کردم دو سه بار دیگع بریم بیرون بیشتر بشناسمت میخوام خاتوادها بدونن

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉