چجوری من باید ۵ سال زنگ های این نامزدم و تحمل کنم کچلم کرده مو نمونده تو سرم هر دقیقه زنگ زنگ زنگ زنگ زنگزنگ بسه دیگه یه بار در روز زنگ میزنن هر دقیقه هم میگه منو دوست داری بابا اگه دوست نداشتم که اینجا واسه من میس کال نمیداختی بسه دیگهههههه ۵سال اینو چجوری تحمل کنم
به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم از این تقلب ، از این تاج کاغذین که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عاشقشم ولی دیگه بخدا پیرم کرده وسط کار شرکت هی زنگ زنگ دیروز انقدر زنگ زنگ اعصابم خورد شد بهش چرت و ...
باهاش صحبت کن مشکلتو بگو حتما مراعات میکنه
به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم از این تقلب ، از این تاج کاغذین که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...