2777
2789
عنوان

اخههه چجورییییییی

103 بازدید | 14 پست

چجوری من باید ۵ سال زنگ های این نامزدم و تحمل کنم کچلم کرده مو نمونده تو سرم هر دقیقه زنگ زنگ زنگ زنگ زنگ‌زنگ بسه دیگه یه بار در روز زنگ میزنن هر دقیقه هم میگه منو دوست داری بابا اگه دوست نداشتم که اینجا واسه من میس کال نمیداختی بسه دیگهههههه ۵سال اینو چجوری تحمل کنم 

۵سال یکمی زیاد نیست ؟!

مهندس 

دوسش نداری

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشقشم ولی دیگه بخدا پیرم کرده وسط کار شرکت هی زنگ زنگ دیروز انقدر زنگ زنگ اعصابم خورد شد بهش چرت و ...

باهاش صحبت کن مشکلتو بگو حتما مراعات میکنه

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
یعنی همش هم میپرسه منو دوست داری؟!! ببین یکم بیشتر باهاش وقت بگذرون اینحالت زیاد نرمال نیستا

این همه وقتایی که ما باهم میگذرونیم شیرین و فرهاد نمی‌گذروندن 

مهندس 

چه کار اشتباهی آشنایی حداکثر 6 ماهمگه چه آدم پیچیده ای هست که 5 سال زمان بزاری برای آشنایی

دو تا مون کلا پیچیده  در پیچیده ایم یکمم اخلاقمون تنده پیش هم تند نیستیما عصبی بشیم تند میشیم 

مهندس 

تازه اولشع سال دوم به بعد دیگه روزی یکبار شاید زنگ بزنه الان برای هم تازگی دارید

اخه در این حد تازگی من ندیدم تو اون یکی تاپیکم عکس زنگاشو گذاشتم فقط بخش کوچیکشه

مهندس