یه هفته اس زایمان کردم. خواهرشوهرم و برادرشوهر میخوان بیان دیدن بچه . من تو این یک هفته دست تنها بودم خواهرشوهرمم میدونست ولی نیومد یه سر بزنه . مسیرش تا خونه ی ما با ماشین ۱ساعته . الان میخواد بعد ده روز بیاد .من میگم چرا تو ایچ چند روز یه سر نزد کمک بده .نباید سور بدیم ولی شوهرم قبول نمبکنه مبگه غذا از،بیرون میگیرم و تو هیچ کاری انجام نده ... منم هنوز حالم خوب نشده ...بنظرتون چیکار کنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بذار مهمونی بدید بعد ها گلایه کن بگو به خواهرشوهرت نه تو مهمونی البته نذاری مهمونی رو پسفردا اون یه بهانه ای میاره برای نیومدنش تو این چند روز شوهرتم از این ور بعدا بهت میگه تو لیاقت نداشتی بیان برات وگرنه داشتن میومدن
مامان یا خواهرت نزدیکت نیستند کمک کنند درسته غذا از بیرون میخره ولی تو که نمیتونی هی خم وراست بشی از مهمونها پذیرایی کنی یا به خودش بگو پذیرایی کنه والا سخته ۱۰ روز که آدم خوب نشده
اگه آدما از هم توقع نداشتن اینهمه ناراحتی پیش نمیومد...عزیزم خودت میگی باماشین یکساعت راهه تو کوچتون نیست که پاشه بیاد سربزنه..بعدشم درنظر بگیر شاید شوهرش نیاوردش..شاید مشکلی تو خونش داشته وهزاران چیز دیگه..
به شوهرت بگو فقط غدا پختن نیست..چایی ومیوه و شیرینی باید خودت بیاری بشقاباشو بشوری. برای ناهارم بالاخره ظرف کثیف میشه..اگر خودشون میشورن شما هم بچتو بغل کن بشین..