2777
2789
عنوان

شوهرم میگه مهمونی بدیم

749 بازدید | 43 پست

یه هفته اس زایمان کردم. خواهرشوهرم و برادرشوهر میخوان بیان دیدن بچه . من تو این یک هفته دست تنها بودم خواهرشوهرمم میدونست ولی نیومد یه سر بزنه . مسیرش تا خونه ی ما با ماشین ۱ساعته . الان میخواد بعد ده روز بیاد .من میگم چرا تو ایچ چند روز یه سر نزد کمک بده .نباید سور بدیم ولی شوهرم قبول نمبکنه مبگه غذا از،بیرون میگیرم و تو هیچ کاری انجام نده ... منم هنوز حالم خوب نشده ...بنظرتون چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر چقدم که از بیرون باشه زحمت داره باز

آخه کسی که یه هفته س زایمان کرده مکه میتونه مهمون داری کنه؟😳😳😳این چه شوهریه‌"

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بذار مهمونی بدید بعد ها گلایه کن بگو به خواهرشوهرت نه تو مهمونی البته     نذاری مهمونی رو پسفردا اون یه بهانه ای میاره برای نیومدنش تو این چند روز شوهرتم از این ور بعدا بهت میگه تو لیاقت نداشتی بیان برات وگرنه داشتن میومدن

بگو باشه. روز مهنونی شد. قشنگگ به خودت و بچه برس.. هیچ خونه رم تمیز نکن... قال قضیه کنده شه بره 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

شوهرت ک درک نمیکنه،،،اون ک هیچ

ولی بزار از بیرون غذا بگیره مادر و خواهرش بیان خودشون پهن کنن و جمع کنن و بشورن تموم بشه بره

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

عزیزم. والاه زود میان. میگن نزاشتن مادر سرپا بشه.

بعد هم حیف این لحظات زیبا نیست. شوهرت که غذا از بیرون میگیره. به خودت برس. بزار به خودت و بچه ات خوش بگذره.

از طرف من نی نی رو ببوس

مامان یا خواهرت نزدیکت نیستند کمک کنند درسته غذا از بیرون میخره ولی تو که نمیتونی هی خم وراست بشی از مهمونها پذیرایی کنی یا به خودش بگو پذیرایی کنه والا سخته ۱۰ روز که آدم خوب نشده 

کاش داشتم تمام چیزهایی را که با پول خریدنی نیست

اگه آدما از هم توقع نداشتن اینهمه ناراحتی پیش نمیومد...عزیزم خودت میگی باماشین یکساعت راهه تو کوچتون نیست که پاشه بیاد سربزنه..بعدشم درنظر بگیر شاید شوهرش نیاوردش..شاید مشکلی تو خونش داشته وهزاران چیز دیگه..

به شوهرت بگو  فقط غدا پختن نیست..چایی ومیوه و شیرینی باید خودت بیاری بشقاباشو بشوری. برای ناهارم بالاخره ظرف کثیف میشه..اگر خودشون میشورن شما هم بچتو بغل کن بشین..

پارسا پسرمامان😍