2777
2789
عنوان

با زن داداش پرتوقع چیکار کنیم

224 بازدید | 17 پست

ادمیه که هفته ای دوبار خونه پدرمه

میره بیرکن ،بازار و.. بچه هاش پیش مادرمن هر هعته دوس داده مهمونی بیاد خونه من

اما جونش درمیاد سالی یه بار دعوت کنه

زن داداش منم همینه 

سازش میکنیم 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب تو هم دعوتشون نکن. زنگ می زنه می گه دارم میام بگو جایی کار دارم دارم می رم بیرون  ... خودت رو می دی بهش

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

والا خوش ب حالش من بچه ندارم ی ساله و خورده ایه کلا ازدواج کردم

دوبار برم خونه پدرشوهرم باید همشونو دعوت کنم

بعد ی بار خونه خاهر شوهرم برم یا خودش پا میشه زنگ‌مبزنه میگ از شام میخام بیام یا شوهرم زور میکنه دعوتش کنیم

متنفرم ازشون

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

امه اینقدر راحته که هر هقته میاد خونه شما شما هن راحت باشید و به شوخی بگید پس کی مارو دعوت میکنی

تیکر یه اتفاق خوب😍إِنَّ اَلسّٰاعَةَ آتِيَةٌ أَكٰادُ أُخْفِيهٰا لِتُجْزىٰ كُلُّ نَفْسٍ بِمٰا تَسْعىٰ  ﴿۱۵﴾در حقیقت، قیامت فرارسنده است. مى خواهم آن را پوشیده دارم، تا هر کسى به [موجب ] آنچه مى کوشد جزا یابد. (۱۵)    اگه امضامو دیدی برام دعا میکنی؟❤🤗
صاحب خونه مشکل داشته باسه میگهشما صاحب خونه نیستی

چون ایشون عروسن من دختر اون خونه

تاحالا بهش نگفتیم فلان مهمونی زود بیا برا کمک مادر بنده هم موظف نیستند دوتا بچه هاشو نگه داره

مادرتون که فکر نکنم مشکلی باشه،بالاخره نوه هاش هستن و حالا چند ساعت مراقبت کنه طوری نیست،مگر اینکه مادرتون سنشون بالا باشه و توان نگهداری بچه رو نداشته باشن،در این صورت کارش درست نیست باید مراعات کنه

در مورد اینکه زیاد میاد خونتون ،شما خودت باید مدیریت کنی،طوری برخورد کنی که رفت و امدتون اندازه و به قائده باشه

مثلا اگر دیدی زیاده روی میکنه با یه بهونه ای کم کنی 

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

زن داداش منم هنینه.دیروز برا بار سوم انسال دعوتش کردم برگشته میگه چه عجب تو از این کارا نمیکنی.حالا من خونش کی رفتم اخرین بار؟تولد ۴سالگی بچش.بجش الان چند سالشه؟۱۵

حیف دوست ندارم بره خونه اعصاب داداشمو خراب کنه وگرنه جوابشو میدادم‌میگفتم عزیزم نه اینکه هرروز خونه شما دعوتم دیگه وقت نمیکنم دعوت کنم

چون ایشون عروسن من دختر اون خونهتاحالا بهش نگفتیم فلان مهمونی زود بیا برا کمک مادر بنده هم موظف نیست ...

دختر خونه هستی ولی صاحبخونع نیستی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

مادرتون که فکر نکنم مشکلی باشه،بالاخره نوه هاش هستن و حالا چند ساعت مراقبت کنه طوری نیست،مگر اینکه م ...

نخید ناراحته

چند بار له من گلایه کرده ،گفت اما ولم‌نمیاد ناراحت کنم