2777
2789
عنوان

بچه ها دیروز با دوس صمیم دعوامون شد

221 بازدید | 22 پست

بهم گفت درحد من نیستی منم نتوستم جوابش بدم گفتم منم تورا درحد خودم نمیدونم گفتم منم میتونم بیام الکی بگم بابام اله خواهرم بله ببرم بالا خودم و بعدم بهش گفتم میشناسنت میدونن چی دیگه بهم گفت بدبخت گدا گشنه پاشو گمشو بیرون از مغازه خاک برسرم حرف برا گفتم خیلی دتشتم نگقتم

سلام دوستان یک ختم بسیار مجرب برای ازدواج رزق و روزی و حاجات مهم تاپیک اخرم گفتم اگر نیاز دارید بفرمایید🌸💚

لطفا تاپیکم رو لایک کنید حاجت رواییتون انشاالله🥲🌸🙏💚

کلا حرف نزار تو دلت بمونه همونجا بریز بیرون تا سبک بشی چون بعد دیگه هیج وقت فرصتش پیش نمیاد 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا حرف نزار تو دلت بمونه همونجا بریز بیرون تا سبک بشی چون بعد دیگه هیج وقت فرصتش پیش نمیاد

چون دوس بودیم نخواستم یه چیزایی بگم ولی خاک برسم اشتباه کردم الان دارم سکته میکنم

گفت درحد من نیستی من خرم جواب داشتم نگفتم 

گفتم توهم درحد من نیستی

چون دوس بودیم نخواستم یه چیزایی بگم ولی خاک برسم اشتباه کردم الان دارم سکته میکنمگفت درحد من نیستی م ...

اون هر چی خواسته گفته بعد تو ملاحظه کردی؟  به ادامه دوستی امید داشتی؟ 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

نه اونم یه چیزایی نگفت نه دیگه ریختشم نمیخوام ببینم

ببین رابطه از یه جایی خراب شده بوده منتها تو انقدر کشش دادی و علائم ندید گرفتی که طرف برای قطع رابطه به توهین متوسل شده.  ببین خودت هم کجاها شورش دراورده بودی و زیاده روی کرده بودی!  کلا ادم ها تحمل می کنند مدارا می کنند صبرشون که تموم بشه قاطی می کنند

اون هر چی خواسته گفته بعد تو ملاحظه کردی؟ به ادامه دوستی امید داشتی؟

گفت بدبخت منم گفتم با خنده مایع دار پولدار بعدم گفتم تا ۱۲ شب اینجا پادویی میکنی آخرم شوهرت میاد جلو مغازه میرینه تو هیکلت بهش گفتم من شوهرم همچبن کارایی کنه یه ثانبه تحملش نمیکنم گفتم من مثل تو نیستم برم اینواونور کار که سه تا موتوری بیوفتن دنبالم مسخره ام کننن گفت تو کار کردن عار میدونی گفتم اره چون نکردم کار بعد گفت درحد من نیستی اصلا پیش مشتری یه افغانی که مارا میشناخت

ببین رابطه از یه جایی خراب شده بوده منتها تو انقدر کشش دادی و علائم ندید گرفتی که طرف برای قطع رابطه ...

منم خیلی زود رنجم سریع قاطی میکنم ولی اونم بد دهنه هی میگه ریدم تو دهنت کلا بجوریه  بهم‌برخورد گفت در حد من نیستی 

منم‌موقع که پاشدم بیام‌بیرون گفتم یه بار باهات رفتم بیرون میگفتن ابن قوزی چیه باهات آبروم‌بردی

گفت بدبخت منم گفتم با خنده مایع دار پولدار بعدم گفتم تا ۱۲ شب اینجا پادویی میکنی آخرم شوهرت میاد جلو ...

تو هم حرف های بدی بهش گفتی. چرا انقدر یه رابطه رو کش می دی که بخواد با دعوا و تحقیر رابطه رو تموم کنه؟ 

تو هم حرف های بدی بهش گفتی. چرا انقدر یه رابطه رو کش می دی که بخواد با دعوا و تحقیر رابطه رو تموم کن ...

چون تنها دوست صمیم بود گفتم آدمه از تنهایی میرفتم پیشش اونم اینجوری خرابم کرد

حرفام بد بود خدایی

منم خیلی زود رنجم سریع قاطی میکنم ولی اونم بد دهنه هی میگه ریدم تو دهنت کلا بجوریه بهم‌برخورد گفت د ...

دیگه ولش کن دنبالش نرو. بلاکش کن و تمام 

تو هم حرف های خیلی بدی بهش زدی  به نظرم بی حساب شدین

دس خودم نی عصبی ام

نمی شه که به اسم عصبی بودن روح و روان یکی دیگه رو نابود کنی.  الان این رد کردی پس فردا به شوهرت همچین برخوردی کنی یکی می زنه تو دهنت و طلاقت می ده.  یکم یاد بگیر خود دار باشی    اصلا نزار رابطه به جایی برسه که کار به توهین بکشه 

می بینی رابطه داره مشکل دار می شه بیا از اون رابطه بیرون  کشش نده