2777
2789

با هزینه کلاسو لباس  و... ۱۲ جلسه در حد مبتدی البته 

۱۰ تومن میشه 

منم فقط ۱۰ تومن دارم 

برم شنا یاد بگیرم یا یه چیز دیگه‌؟ چی مثلا؟ ۲۶ سالمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون شنا دوست ندارم هیچ وقت این کارو نمیکنم....

البته اگه دوست داشتمم نمیکردم😅

میرفتم استخر ...سعی میکردم کم کم یاد بگیرم

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

بلد نیستم اصلا

منظورم اینه بلد باشی ب کارت میاد؟یا صرفا علاقه ست؟درامد داری؟شاید بهتر باشه اگر این تتها پولته بندازی تو ی یادگیری ک پولساز باشه برات،

اپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

اخه شنا هم کاری داره؟؟؟ من بدون هزار تومن خرج یاد گرفتم کاری نداره

کسی نیست بمن یاد بده 

خانوادم محدودم میکنند، نمیزارن برم تو آب آزاد 

دیگه فقط مگه با کلاس رفتن یاد بگیرم

واقعا آسونه؟

کسی نیست بمن یاد بده خانوادم محدودم میکنند، نمیزارن برم تو آب آزاد دیگه فقط مگه با کلاس رفتن یاد بگی ...

اره بابا فقط باید اب رو بفرستی زیر شکمت و پا بزنی   برو استخر کسی که بلده خودش میگه   و خودت تمرین کن چند جلسه بری حساب کار دستت میاد

💕 F💕

منظورم اینه بلد باشی ب کارت میاد؟یا صرفا علاقه ست؟درامد داری؟شاید بهتر باشه اگر این تتها پولته بنداز ...

علاقه دارم و خب دوست دارم یه ورزشی بلد باشم 

درآمد ندارم و این تنها پولمه

علاقه دارم و خب دوست دارم یه ورزشی بلد باشم درآمد ندارم و این تنها پولمه

بچه ها بالا گفتن ک میشه یدون هزنچینه هم یا. گرفت همون استخر برو بنظرم ،پولتو برو ی مژه ای چیزی یاد بگیر پول دستت اومد شنا هم برو

اپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام