2777
2789
عنوان

اصلا باورم نمیشه که داره سه سال میشه طلاق گرفتم💔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 3547 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای نگید اینطوری میترسممنم دارم طلاق میگیرم اسی چرا بعد سه سال هنوز تو فکرشی اون اگه یه درصد دوست ...

میدونی کل این مدت اومده رفته یعنی ارتباطمون قطع نشد

ب خاطر همین من اینجوریم

ولی اگر شوهرتو دوس داری فکر طلاقو از سرت بیرون کن

بیست سال مردم فکر می کردن لیلی و مجنون انخواهر کوچکم با یک پولدار ازدواج کرد خیلی پ ...

خدا خواهرتون رو بیامرزه ولی شوهرش رسما دیوانه بود یعنی چی چون خواهر کوچکتر با پولدار ازدواج کرد خواهرت رو از خونه بیرون کرد!

[QUOTE=392973564]میدونی کل این مدت اومده رفته یعنی ارتباطمون قطع نشد ب خاطر همین من اینجوریم ولی اگر شوهرتو دوس دار ...[/QUOTE

اگه دوست داری بگو سر چی جدا شدید 

چرا ارتباط قطع نشده

خدا خواهرتون رو بیامرزه ولی شوهرش رسما دیوانه بود یعنی چی چون خواهر کوچکتر با پولدار ازدواج کرد خواه ...

خیلی   حسود   بود 

و   تو   بیست   سال  هم  چیزی   به  نام  خواهرم نبود

خواهرم  کارمند  بود   با  پول  های  خواهرم  هر  چیزی   خریده  بود فقط   به اسم  خودش  بود  حتی تمام  طلاهای  خواهرم   را   هم  فروخته  بود

سلام دورت بگردم چه خوب که دوستمو پیدا کردم🥹🥹گفتی روز محضر قلبم انگار وایساد حال و روزم خوب نیست عز ...

فدات شم ❤️

چقدر زمان زود میگذره 

پیش روان شناس و روان درمانگر برو حتما . 

باید بتونی تلخی گذشته رو فراموش کنی یه زندگی جدید بسازی 

نباز خودتو دختر جون

[QUOTE=392973564]میدونی کل این مدت اومده رفته یعنی ارتباطمون قطع نشد ب خاطر همین من اینجوریم ولی اگر ...

سر لج و لجبازی و بچه بازی عدم تفاهم

دوس داشتی تاپیک هام هست بخون

همیشه پیام میداد خودش به بهانه احوالپرسی