2777
2789

الان خوابگاهم 

اکثر بچه های اتاق اخلاقمون شبیه همه 

خوبه ولی خب سختی های خودش هم داره

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روز اول با هم سلام علیک و شهر رو پرسیدیم و حرف زدیم موقع غذا یا تنقلات و چایی یه سفره یکبار مصرف پهن میکردیم  همه دور هم  میزاشتیم. .رولب تاب فیلم با هم میدیدیم

هر کی هم اهل نبود کم کم قاطی شد

من الان تنها مشکلی که دارم لباس پوشیدنه
چجور لباسایی قراره بپوشیم    اخه شاید یکی بدش بیاد بقیه شلوارک پاشونه
کجا قراره لباس عوض کنیم اخه اتاقش کلا 12 متره 4 نفر توشن جایی برای عوض کرن نداره

دوستانی که خوابگاهی بودین تخت بالا بهتره یا پایین
و اینگه چجوری میرین تخت بالا اخه اون پله هاش خیلی نازکن من چند باری که امتحان کردم کف پام درد میگرفت

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

من ترم اول افتادم با ترم بالاییا،خداروشکر خوب بودن هوامو داشتن،ولی یه سری ترم بالایی ها خیلی با دوستام ک ترم اول بودن بدرفتار میکردن تو اتاقشون

از ترم دوم هم با دوستایی که همکلاسم بودن هم اتاق شدیم،خیلی خوب شد باهم میریم کلاس میایم،باهم درس میخونیم،باهم غذا درست میکنیم

وقتی ک تنها بودم ترم یک حتی حوصله نداشتم غذا بخورم تنهایی

من الان تنها مشکلی که دارم لباس پوشیدنهچجور لباسایی قراره بپوشیم اخه شاید یکی بدش بیاد بقیه شلوار ...

من تخت پایین راحت ترم واسه رفت امد لباس هم یه گوشه عوض کن ما که ده نفریم کاش کمتر بودیم همه اتاق ها ده نفرس 

من الان تنها مشکلی که دارم لباس پوشیدنهچجور لباسایی قراره بپوشیم اخه شاید یکی بدش بیاد بقیه شلوار ...

تخت پایین راحت تره که هی نری بالا بیای پایین

ولی مشکلی که هست وقتی هوا گرمه یا شوفاژ اینا روشنه،تخت بالا خیلییییی گرم میشه چون گرما میرع بالا

تخت پایین هم ممکنه بقیه روش بشینن اگع رو بهداشت اینا حساسی برات سخت میشه

لباسم بابا انقد باهم راحت میشین ک وسط اتاقم لباس عوض میکنن🤦🏻‍♀️😂

اگه هم معذب بودی پشت در،یا گوشته اتاق به تخت ها یه پردع ای بزن پشتش عوض کن

تخت پایین راحت تره که هی نری بالا بیای پایینولی مشکلی که هست وقتی هوا گرمه یا شوفاژ اینا روشنه،تخت ب ...

والا بهداشتش برام مهم نیست
ولی اینکه مثلا دارم فیلم میبینم یا درس میخونم یا خوابم یهو یکی بیاد رو تختم خوب بده دیگه
و اون گرمایی که گفتید تو تابستونم گرمه؟ چون من کلا گرماییم 

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

لباسم بابا انقد باهم راحت میشین ک وسط اتاقم لباس عوض میکنن🤦🏻‍♀️😂اگه هم معذب بودی پشت در،یا گوشته ...

اها درسته