2777
2789

حالا چ ازدواج دختر مجرد با مردطلاق گرفته بجه دار و چ پسر مجرد با زن طلاق گرفته بجه دار.

حالا من مورد دوم رو میگم ک خانوادم درگیرشه اصلا پسراهمینجکری در حالت عادی دختر خوشگل نباشه پیشنهادم بش نمیدن چ برسه زن باشه اونم جداشده با بچه تنها چیزی ک باعث استارت این رابطه میشه هوسه و راحت طلبی اون پسر ک میخا با تلاش کم صاحب بیشترین چیزا بشه مث عروسی ک نمیخا مث مهریه زن و....زن هم میخا ب خانوادش ثابت کنه من خاطر خواه پسر دارم و برای نیازای جنسیش تن میده ولی بقران ک عشق نیس چون اصلا هردوتاشون توی دوتا دنیای جدا سیر میکنن زنه ی چشمش ترس اینو داره بچه هاش چیکار میکنن یا شوهر سابق کاری نکنه یا بقیه چی میگن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همه ی زوج ها فقط تظاهر دارن به عشق... اونایی که ادعا میکنند ما عاشقیم... فقط تظاهر.. حدوا 90درصد زوج ها طلاق عاطفی دارند... اینو یه روانشناس بهم گفت

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

بعضیا با مجرد ازدواج می‌کنند خوشبخت بعضیا هم بدبختکلا همه جور داریم تو این دنیا هیچ قانون خاصی وجود ...

ربطی نداره خب اون کشش اولیه هم کفو بودنه یا یجور برتر بودن طرف

منم بهش اعتقاد دارم

آره... مخصوصا اینایی که علاقه مندن عشقشون رو تو اینستا میذلرن... من چیزی رو قبول دارم... آدما چیزلیی رو که نداشته باشن.... رو تو چشم دیگران میکنند... 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

مثلا پسری دیدم با ظاهر خوب میتونست دختر زییبا ازدواج کنه اما عاشق یکی شد که..خانوادش هم مخالف بودن با همه جنگید هم دختره عم بنا ب دلایلی مخالف بودن برا عقد نیومد کسی هیچ جشن نداشتن همه براشون آینده رو ب دیدن .

انقدررر خداروشکر الان کنار هم خوشن هر بار میبینم شون ذوق میکنم ک عشقو معنا کردن دختر انقدر زیبا تر شده انگار مغجزس حتی معجزه عشق 

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

برادرشوهر منم ی مدت همچین تصمیمی گرفته بود که با کسی ازدواج کنه که بچه داره و طلاق گرفته.. طفلک مادرشوهرم انقد حرص خورد و نگران شد.. باز خوبه برادرشوهر منصرف شد و جدا شدن

کسی لایکم نکنه